26è Pessebre dels Estels. 8 i 9 i 16 i 17 de desembre 2023. Masia Castelló

CAT | ES


Més de 200 persones participen en el tercer Maridatge de sensacions a l'Aldea

L’esdeveniment, celebrat aquest passat dissabte, va coincidir amb la Festa de la Plantada a la finca de Ravanals

Etiquetes   turisme, aldea, gastronomia km0, baix ebre

Publicat el13/6/2018

Més de 200 persones participen en el tercer Maridatge de sensacions a l’Aldea | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ... 220 persones van participar al Maridatge de sensacions

 

La finca de Ravanals va ser l'escenari aquest passat dissabte al matí de la Festa de la Plantada de l'Aldea, mentre que a la tarda hi va haver la tercera edició del Maridatge de vins, tapes i música.

Les tradicions, la gastronomia, la pagesia, la música i els balls tradicionals van ser els protagonistes d'una jornada amb un gran èxit de participació, tal i com valorava Míriam Ferrando, la regidora de Turisme de l'ajuntament de l'Aldea. Ferrando també va destacar la implicació les entitats del municipi en aquests esdeveniments.

Una degustació d'arrossos a l'Ermita va ser la novetat d'enguany a la Festa de la Plantada. Pel que fa Maridatge de sensacions, va comptar amb un rècord d'assistents, 220 persones i un gran ambient. Una confluència perfecta de les millors tapes, un vi espectacular, i una banda, la Stromboli Jazz Band, insuperable. Per acabar, una gran festa posterior amb Tito Cervera al capdavant.


Més de 200 persones participen en el tercer Maridatge de sensacions a l’Aldea | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ... Una degustació d'arrossos a l'Ermita va ser la novetat d'enguany a la Festa de la PlantadaMas de Barberans, el poble de la pauma