Sant Jaume d´Enveja, harmonia natural

CAT | ES


Més de 400 ciclistes recorren la Via Verda des de Tortosa fins a Aldover, en el marc de la 67a Festa de la Bicicleta

La marxa organitzada per la penya ciclista Baix Ebre Ja Arribarem clou les activitats de la Setmana de la Mobilitat Sostenible

Etiquetes   bicicleta, tortosa, aldover, baix ebre, terres ebre

Publicat el29/10/2019

Més de 400 ciclistes recorren la Via Verda des de Tortosa fins a Aldover, en el marc de la 67a Festa de la Bicicleta | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...


Una mica més de 400 participants van prendre part diumenge a la 67a Festa de la Bicicleta de Tortosa. La cercavila, que organitza cada any la penya ciclista Baix Ebre Ja Arribarem, s’emmarca en les activitats incloses a la Setmana de la Mobilitat Sostenible i vol promoure l’augment de la pràctica esportiva vinculada amb la bicicleta. Els participants van arrancar des de la plaça de l’Ajuntament i van recórrer l’avinguda de la Generalitat i l’avinguda de Lleida, abans d’endinsar-se a la Via Verda a través de l’antic pont del ferrocarril. Des d’allà van anar fins a l’antiga estació d’Aldover, on es van reagrupar abans d’emprendre el camí de tornada per la mateixa Via Verda.DOS PEDRES FONTCALDA. GASTROESPAI - Gandesa (Terra Alta)


En arribar a la plaça de Barcelona de Tortosa es va fer el lliurament d’obsequis als participants de més edat i més jóvens. En aquesta ocasió, van recaure en Maria Cinta Fàbregues i Antonio Solà, de 68 anys, i en Alba Segura i Sergi Mulet, de 4. També es van lliurar obsequis als participants amb la bicicleta més antiga: Jordi Ramos i Antonio Gendre, cadascun amb una bicicleta de l’any 1965.

L’elevada participació es va veure beneficiada pel bon temps, que va ajudar a convertir la marxa en una festa de caire familiar i a l’abast de tot tipus de participants.


Per: Redacció

Foto: Cedida