Tivissa, muntanyes d´història

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#1/19/2022#) AND (caducitat>=#1/19/2022# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

Més de 200 professionals de l'ecoturisme es donen cita a Deltebre

El II Fòrum d’Ecoturisme, Natura i Sostenibilitat se celebra avui dimecres i demà dijous sota el lema «Ecoturisme tot l’any»

Etiquetes   ecoturisme, sostenibilitat, turisme sostenible, deltebre, delta ebre, terres ebre

Publicat el23/10/2019

Més de 200 professionals de l’ecoturisme es donen cita a Deltebre | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...


Aquest matí s'ha inaugurat a Deltebre el II Fòrum d'Ecoturisme, Natura i Sostenibilitat, una trobada que ha acollit al voltant de 200 professionals del sector de l'ecoturisme català. En la inauguració hi han participat Lluís Soler, alcalde de Deltebre, el delegat del Govern a les Terres de l'Ebre, Xavier Pallarès; el director general de Turisme, Octavi Bono; i el vicepresident de la Diputació de Tarragona, Adam Tomàs.

La segona edició del Fòrum ENS se celebra sota el lema «Ecoturisme tot l'any».  La trobada compta amb un programa molt complet que inclou ponències, taules de debat, sessions de treball participatives, una àgora de projectes i moltes altres activitats, tot plegat amb l'objectiu de trobar propostes de com fer vius els territoris i les empreses d'ecoturisme durant tot l'any i com millorar la desestacionalització ecoturística posant en valor la natura i creant productes diferenciats per temporada.Consorci Memorial dels Espais de la Batalla de l’Ebre (COMEBE)


A tall d'exemple, la taula debat “Obert per vacances: Solucions per a fer viables tot l'any serveis i equipaments d'ecoturisme” ha servit per exposar les particularitats de diversos territoris i les fórmules en les que estan treballant per desestacionalitzar les arribades de turistes a cada un dels territoris. Les reflexions han permès compartir amb la resta de professionals les experiències que estan fent possible i rentable l'ecoturisme tot l'any en les respectives destinacions.

Així mateix, les idees sorgides en el marc de la taula “Comunicar ecoturisme 365 dies: Missatges que promouen destins i contribueixen a una bona gestió” han permès als assistents conèixer casos pràctics de comunicació de destinacions. Els professionals han fet una aproximació sobre com promoure l'ecoturisme al llarg de l'any contribuint també a la bona gestió i aprofitament dels recursos i a la conservació de l'entorn.


Per: Redacció

Foto: Deltebre.cat