Parc Esportiu Vies Altes. Porrera

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#1/26/2022#) AND (caducitat>=#1/26/2022# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

Més de 150 persones s'han inscrit al primer mes del Challenge Cycling Terres de l'Ebre

Ja són més de 5.500 els quilòmetres pedalats pel territori

Etiquetes   activitats outdoor, ciclisme, cicloturisme, terres ebre

Publicat el13/10/2021

Més de 150 persones s’han inscrit al primer mes del Challenge Cycling Terres de l’Ebre | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...


Aquest mes de setembre ha estat el primer mes de la primera edició del Challenge Cycling Terres de l’Ebre, una iniciativa que us convida a gaudir de 7 apassionants rutes ciclistes per les Terres de l’Ebre. I és que més de 150 persones ja han aprofitat aquest repte i s’han posat a pedalar per recórrer més de 5.500 quilòmetres de paisatges increïbles.

El primer participant en completar les 7 etapes del Challenge ha estat la persona guanyadora del mallot oficial del Challenge d’Apunt Disseny. També rebrà un pack nutricional cortesia Finisher.

Queden menys de dos mesos per finalitzar el epte, compartiu-lo amb els vostres amics i famílies, donem a conèixer les Terres de l’Ebre a la gent d’arreu! Per a més informació i inscripcions, podeu accedir a https://terresdelebre.travel/cycling/challenge/


Per: Redacció

Foto: Cedida