suma’t al canal whatsapp d’EbreActiu

CAT | ES


El Mercat de Tortosa estrena unes "illes de tast" on poder seure i degustar els productes comprats a les parades

L’Ajuntament habilita els nous espais per millorar l’experiència gastronòmica que impulsen els venedors

Etiquetes   turisme, turisme gastronomic, tortosa, baix ebre, terres ebre

Publicat el9/1/2023

El Mercat de Tortosa estrena unes "illes de tast" on poder seure i degustar els productes comprats a les parades | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...


El Mercat de Tortosa ja té llesta la primera "illa de tast", una zona on els clients podran seure i degustar els productes que hagin adquirit a les parades. La primera illa s'ha situat a l'entrada des de la plaça de Barcelona i aquest mes de gener acabaran els treballs per habilitar-ne dos més, una segona a l'entrada des de l'avinguda de la Generalitat i una tercera que es farà a tocar de l'entrada des de la plaça de la Pau. La inversió és de prop de 60.000 euros. Aquests espais s'han pensat perquè afavorir que el Mercat sigui "lloc de trobada de la ciutadania" que el visita i per millorar les activitats i experiències gastronòmiques que impulsa l'Associació de Venedors del Mercat.

El consistori tortosí també ha fet altres millores a l'equipament del Mercat per a instal·lar-hi un fil musical "que donarà resposta a les necessitats derivades de les activitats organitzades per l'associació de venedors", i per millorar l'enllumenat exterior i interior. A més a més, se sanejarà una de les parets interiors i es renovarà la pintura.


Per: ACN

Foto: Cedida