Horta de Sant Joan, un paradís a la Terra Alta

CAT | ES


El Mercat de Santa Llúcia d'Amposta arriba a la 25a edició amb prop d'una cinquantena de parades

Serà diumenge 17 de desembre de les 10h a les 21h al carrer Major, la plaça de l’Ajuntament i el carrer Corsini

Etiquetes   vida activa, fires, amposta, delta ebre, terres ebre

Publicat el12/12/2023

El Mercat de Santa Llúcia d’Amposta arriba a la 25a edició amb prop d’una cinquantena de parades | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...


El carrer Major, la plaça de l'Ajuntament i el carrer Corsini d'Amposta es tornaran a omplir, un any més, de comerç, artesania i menjar dins el Mercat de Santa Llúcia el proper diumenge 17 de desembre. Una cita imprescindible del calendari nadalenc de la capital del Montsià que enguany arriba a la 25a edició. Prop de 50 parades participaran al Mercat, que obrirà portes a les 10 del matí i s'allargarà fins a les 9 de la nit.

Com ja és habitual, a la plaça de l'Ajuntament s'instal·laran les parades de productes alimentaris i de proximitat, on es podran trobar torrons, mel, espècies o, entre altres, els dolços dels forns i pastisseries. Al carrer Major s'ubicaran els comerços locals, que vendran des de roba i complements a joguines, llibres o articles de decoració. Finalment, al carrer Corsini estaran les parades d'artesania.

Enguany, com a novetat, Apasa, la residència d'avis i el Club Social de Malalties Mentals han elaborat diferents elements decoratius nadalencs que s'ubicaran entre el carrer Nou i les cavalcades del Pare Noel i Reis Mags. La presentació d'aquesta decoració es farà el mateix diumenge 17 a les 10.30h.


25 anys de Mercat de Santa Llúcia

Per commemorar els 25 anys del Mercat de Santa Llúcia, a les escales exteriors de l'Ajuntament es podrà veure una petita exposició amb els cartells de totes les edicions.

Per tal d'amenitzar la jornada, tant al matí com a la tarda hi haurà actuacions. A les 12 serà la xaranga En Garbo qui amenitzi el Mercat mentre que a les 17 serà TokoxTu el Batec d'Amposta qui posi la música a la jornada. També es preveu que l'expedició de l'activitat Anem a buscar el Tió creui el mercat a partir de les 11.30h i que l'activitat Art Local, de l'Era Comunalitat d'Amposta, faci activitats al carrer Nou i a dos locals del carrer Major.


Per: Redacció

comparteix-ho