Lo Sirgador, llagut turístic. Activitats al riu Ebre i a la Via Verda

CAT | ES


Menjar sobre rodes. L'art de l'esportista que sap alimentar-se

Una correcta alimentació, imprescindible per a optimitzar el rendiment, no només en els esportistes, sinó en la població general

Etiquetes   esports, btt, tortosa

Publicat el15/10/2018


La pràctica esportiva no es pot deslligar d'una correcta alimentació. Molts cops, se li acaba donant molta importància a un bon entrenament i, en canvi, desconeixem quins són els aliments més convenients per a la nostra salut.

Què cal menjar abans, durant i després de l'esport, com ens hem d'hidratar, seguir una dieta equilibrada d'acord amb l'esport que practiquem i les nostres característiques físiques, és imprescindible per optimitzar el rendiment, no només en els esportistes, sinó en la població general.

Bikenet Bio Service organitza la xerrada «Menjar sobre rodes. L'art de l'esportista que sap alimentar-se», a càrrec de Yhasmina Ávila, per tal d'oferir als assistents una orientació bàsica sobre la gestió de l'alimentació als esportistes.

L'activitat, que tindrà lloc a la seu de Bikenet Bio Service (carrer Arnes, 17 de Tortosa) el divendres 26 d'octubre a les 18.30 h, és gratuïta, però cal confirmar l'assistència a través de Whatsapp al 622 383 898 o 647 174 885.


Menjar sobre rodes. L’art de l’esportista que sap alimentar-se | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...

comparteix-ho