Tivissa, muntanyes d´història

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#1/22/2022#) AND (caducitat>=#1/22/2022# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

Les mels de Mel Muria escollides Millor producte de l'any per la Guia Gourmand 2018

Va ser durant la presentació del la edició 2018 de la Guia Gourmand, que va anar a càrrec del xef de l´Antic Molí d´Ulldecona, Vicent Guimerà

Etiquetes   Gastronomia, El Perello, Baix Ebre

Publicat el4/12/2017

Les mels de Mel Muria escollides Millor producte de l’any per la Guia Gourmand 2018 | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre... Rafel Muria, president de Mel Muria, recollint el guardó


Les diverses gammes de mels de l'empresa perellonenca Mel Muria (www.mielmuria.com), han estat escollides ‘millor producte de l'any 2018', pels responsables de la Guia Gourmand que aquesta passada setmana es va presentar a Reus. La presentació, que va tenir lloc al restaurant Espai Prioral by Joan Urgellès, va anar a càrrec de Vicent Guimerà, xef propietari del restaurant L'Antic Molí, d'Ulldecona, reconegut amb una estrella Michelin.

Rafel Muria, president de Mel Muria, va agrair aquest reconeixement “que atorga un punt més al prestigi i qualitat dels nostres productes. El nostre constant treball i la incansable capacitat innovadora de l'equip de Mel Muria és qui fa possible els reconeixements que reben les nostres mels”, va dir Rafel Muria.

Els directors de la Guia Gourmand, Fèlix Llovell i Ramon Segú, van ser els encarregats de lliurar les distincions, en un acte que també va comptar amb la presència de l'alcalde de Reus, Carles Pellicer, i la regidora de Promoció de la Ciutat, Montse Caelles. Finalment, Joan Urgellès va oferir un exquisit dinar a tots els assistents que va incloure dos plats elaborats amb mel de Mel Muria.

Aquesta edició de la ‘Guia Elecció Gourmand de Catalunya i Andorra, i d'altres llocs d'interès', coneguda popularment com la ‘Guia Gourmand', editada per Arola Editors, acaba de sortir i ben aviat es podrà trobar en les millors llibreries del país. En aquesta 27a edició, corresponent a l'any 2018, hi ha una gran informació actualitzada d'una àmplia selecció de restaurants i hotels, acuradament realitzada d'acord amb exigents criteris de qualitat, aplicats amb total independència, pels autors de la Guia en les visites anuals que fan als establiments.

La Guia es pot consultar també, íntegrament i gratuïtament a la web www.guiagourmand.com on, a través de la localització per municipis o directament per establiments, facilita la trobada dels restaurants i hotels, incloent fotografia i mapa de situació, a més de tota la informació actualitzada.