Venda online productes de la Terra

CAT | ES


Mel Muria presenta la primera Mel de Flors a nivell europeu amb certificació PEFC

La mel, provinent de boscos sostenibles, també serà la primera en ser exportada a nivell mundial

Etiquetes   de la terra, mel, apicultura, produccio ecologica, el perello, baix ebre, terres ebre,

Publicat el17/3/2022

Mel Muria presenta la primera Mel de Flors a nivell europeu amb certificació PEFC | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...


Mel Muria ha presentat aquest migdia la seva darrera creació: Mel de Flors de boscos sostenibles amb certificat PEFC. Es tracta de la primera mel provinent de boscos certificats en Gestió Forestal Sostenible d'Europa i la primera que serà exportada a nivell mundial. Els apicultors de Mel Muria recol·lecten la Mel de Flors de les finques certificades PEFC, on es realitzen accions forestals controlades per afavorir l'ecosistema i la biodiversitat, respectant en tot moment la seva cadena de custòdia.

Fidel al seu compromís de producció responsable, Mel Muria ha dissenyat i creat un packaging acord amb el producte totalment lliure de plàstics en tot el seu procés de producció, envasat i etiquetatge: tapa fabricada amb cartró PEFC; etiqueta amb paper certificat PEFC; paletització en caixes de cartró ondulat amb certificació PEFC i pot de vidre reciclable.

La política empresarial de Mel Muria manté un fidel compromís social i mediambiental, per això duu a terme nombroses accions per mantenir la biodiversitat, més enllà de la cura de les abelles.

Per Rafael Muria, gerent de Mel Muria: “Com a empresa innovadora, estem molt contents de ser els primers en crear una mel pionera no sols a casa nostra, sino a tot Europa. I com a empresa compromesa amb l'entorn i de consciència i filosofia ecològica, ja fa temps que estem aplicant tots els avenços que estan a les nostres mans per assolir la màxima sostenibilitat”.

Darrerament l'empresa també ha creat una innovadora línia de caramels de mel ecològica amb envàs 100% compostable, única a nivell mundial. L'equip de Mel Muria també treballa per aconseguir el malbaratament zero: filosofia que fomenta el redisseny en la fabricació de productes que siguin fàcilment reutilitzables i que no deixin residus al planeta.


Per: Redacció

Foto: Cedida

comparteix-ho