Eports Ample de Banda i Internet

CAT | ES


Mel Muria destaca de nou en el major reconeixement d'excel·lència del món gastronòmic

Les varietats de romaní i taronger de Mel Muria són les úniques mels de l’Estat espanyol que han aconseguit dues estrelles al certamen internacional

Etiquetes   de la terra, mel, producte proximitat, productes ebrencs, el perello, terres ebre

Publicat el29/9/2020

Mel Muria destaca de nou en el major reconeixement d’excel·lència del món gastronòmic | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...


Les varietats de mel de romaní i taronger de Mel Muria (www.mielmuria.com), produïdes de manera artesanal al Perelló, han destacat de manera excepcional obtenint 2 estrelles en l’edició 2020 dels londinencs Great Taste Awards, considerats els Òscar de la Gastronomia a nivell mundial. Aquest nou guardó situa els productes de l’empresa familiar catalana entre els millors del món, segons la classificació realitzada per The Guild of Fine Food, la principal associació de productes gourmet del Regne Unit, organitzadora d’aquest certamen internacional.

Les dues varietats de Mel Muria han estat seleccionades entre els 12.777 productes presentats, procedents de 106 països, en la present edició d’aquests premis internacionals del sabor, que han estat fallats recentment a Londres (Regne Unit).

En la present edició les mels presentades han estat jutjades per 144 dels paladars més exigents de món, pertanyents a reconeguts crítics gastronòmics, xefs, cuiners, restauradors, compradors, minoristes, productors, així com per escriptors gastronòmics i periodistes especialitzats.

Els Great Taste Awards són el major reconeixement d’excel·lència en el món gastronòmic i el més cobejat de tots els premis d’aliments i begudes. L’etiqueta Great Taste negra, a part d’una insígnia d’honor, és un indicador d’un producte excepcional, que ha estat descobert gràcies a un tast a cegues de moltes hores. Reconegut com un segell d’excel·lència entre consumidors i minoristes, els Great Taste Awards valoren el gust per sobre de tot, sense tenir en compte la marca o el packaging del producte.

Les varietats de Mel Muria, Romaní, Taronger i Farigola, també van ser guardonades al juliol amb tres de les vuit medalles d'or concedides a productes espanyols pels London International Honey Awards 2020 (LIHA), uns premis que promouen mels de qualitat superior amb marca pròpia. I l'edició de 2019 dels Great Taste Awards tambén va premiar amb tres estrelles les varietats de mel de Taronger amb Safrà i amb una estrella la de Taronger amb Trufa Negra d'artMuria (www.artmuria.com), la col·lecció de Mel de Luxe creada el 2014 per la companyia.


Per: Redacció

Foto: Cedida