Sant Jaume d´Enveja, harmonia natural

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#1/27/2022#) AND (caducitat>=#1/27/2022# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

Mel Muria celebra el Dia Mundial de l'Abella amb la bona notícia de la seva recuperació

Segons explica la marca de mel ecològica Muria BIO, la quarantena i la seva conseqüent descontaminació ha propiciat una major floració a nivell mundial que ajudarà a salvar les abelles. I és que, sense abelles, la biodiversitat mundial perilla greument

Etiquetes   natura, covid19, biodiversitat, mel

Publicat el19/5/2020

Mel Muria celebra el Dia Mundial de l’Abella amb la bona notícia de la seva recuperació | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre... Les flors silvestres i les colònies d'abelles han començat a recuperar-se durant el confinament


Aquest dimecres 20 de maig, se celebra el Dia Mundial de l'Abella i Muria Bio (www.mielmuria.com) ho celebra amb una bona notícia. Las mesures restrictives que han près els respectius governs a nivell mundial per combatre la Covid 19, han reduït de manera dràstica el trànsit i la contaminació. Aquest gest ha donat vida a les flors silvestres i està ajudant a restaurar diferents ecosistemes vegetals i propiciant el retorn de moltes abelles.

Des de fa uns anys la supervivència d'espècies pol·linitzadores com les abelles està seriosament amenaçada. El canvi climàtic, l'ús de pesticides en l'agricultura i l'augment d'espècies exòtiques invasores són les causes principals d'aquesta amenaça. Com a conseqüència, el cicle de reproducció vegetal, els cultius i la producció de mel estan en joc, ja que a Espanya el 71% dels aliments bàsics depenen de l'activitat pol·linitzadora. Sense abelles la biodiversitat mundial perilla greument.

La quarantena ha canviat lleugerament aquesta tendència. Les flors silvestres i les colònies d'abelles han començat a recuperar-se durant el confinament.

Segons Plantlife, la major organització europea de conservació de plantes silvestres, centenars d'espècies de flors silvestres estan naixent a les vores de les carreteres i en les voreres de les nostres ciutats. Tot això beneficia les poblacions d'abelles, ocells, papallones i insectes la supervivència depèn de les plantes silvestres.

En definitiva, durant l'estat d'alarma del coronavirus la natura ha recuperat els seus espais. El simple fet de deixar que moltes plantes floreixin de nou oferirà pol·len i nèctar a les abelles, ja que el 80% de les plantes utilitzen l'ajuda d'insectes per transportar els grans de pol·len.

La col·lecció de Mel Ecològica Muria BIO, que pertany al Canal Horeca i que està disponible tant online com en establiments especialitzas com herboristeries o dietètiques, consta de pol·len natural i 11 varietats de mel: Alta Muntanya, Castanyer, Bosc, Mil flors, Eucalipte, Bruc, Farigola, Cantueso, Taronger, Acàcia i Romaní. La gamma es complementa amb una col·lecció de xarops i suplements slimentaris/gamma de xarops de pròpolis i suplements alimentaris i una col·lecció de 12 varietats de Mels de Sabors.

Tots aquests productes són ideals per a enfortir el nostre sistema immunològic i per ajudar-nos a prevenir malalties víriques com el Covid-19.


Mel Muria celebra el Dia Mundial de l’Abella amb la bona notícia de la seva recuperació | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre... L'increment de flors silvestres està ajudant a restaurar diferents ecosistemes vegetals i propiciant el retorn de moltes abelles


Per: Redacció

Foto: EbreActiu