Activitats estiu 2023 Vandellòs i Hospitalet de l’Infant

CAT | ES


Max Valencia, Alèxia Pallarés, Andreu Queralt i Sandra Vidiella guanyen els 5K i 10K del Perelló

Un total de 110 corredors i corredores van participar als 5K i 10K del Perelló el diumenge 21 de maig, en la quarta prova puntuable al Running Series Terres de l’Ebre 2023.

Etiquetes   activitats outdoor, running, running series, el perello, baix ebre, terres ebre

Max Valencia, Alèxia Pallarés, Andreu Queralt i Sandra Vidiella guanyen els 5K i 10K del Perelló | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...Sandra Vidiella guanyadora dels 10K del Perelló 2023.


Diumenge 21 de maig, els carrers del Perelló, al Baix Ebre, van veure passar un any més els participants de la seva cursa urbana, que arribava a la novena edició, amb les distàncies de 10 Km i 5 Km, organitzada per l'Ajuntament, totes dues puntuables per al circuit Running Series Terres de l'Ebre 2023.

A les 9:30 del matí un total de 110 participants van prendre la sortida a totes dues distàncies en un dia idoni per a la pràctica de l'esport al carrer ja que tot i el sol, a diferència d'altres anys, el vent suau va fer que corredors i corredores no patissin calor.

El recorregut sortia des de la zona esportiva del Perelló passant per l'avinguda dels Xiprers, carrer Via Augusta, avinguda Onze de Setembre, carrer Lluís Companys, plaça Jaume II, carrer Francesc Macià, carrer Major, polígon Pla de Solans, carrer Emburgada, altre cop el carrer Francesc Macià i l'avinguda Onze de Setembre fins a la zona esportiva, en un itinerari de cinc quilòmetres al que els participants dels 10 km havien de fer dues voltes

Els primers en acabar la seva cursa van ser els participants de la distancia 5K, amb Max Valencia com a guanyador aturant el crono a 17:05 seguit per Hugo Domínguez amb un temps de 17:10 i completava el podi masculí dels 5K David Roda amb 17:38. En dones, la primera va ser Alèxia Pallarés amb un crono de 21:47 seguida per Rosa Gilabert amb 22:42 i completava el podi la Queralt Casacuberta amb un temps de 22:52. La classificació del Circuit dels 5K, tot i no participat al Perelló, gràcies als punts acumulats en les 3 curses anteriors, el líder masculí continuarà sent Alejandro Romero, en dones Thais Bonet també manté el lideratge.

La cursa de 10K la va guanyar l'Andreu Queralt (35:27), seguit per Gerard Albiol (36:57) i en tercera posició entrava Luis F. Puentes (37:04). El podi femení dels 10.000 dels Perelló va estar format per Sandra Vidiella (41:33), seguida per Anna Rebull (45:18) i M. Teresa Martínez (47:35). Després d'aquesta prova, els líders del Running Series Terres de l'Ebre en 10K, segueixen sent Andreu Queralt i M. Teresa Martínez.

La propera cursa del Running Series Terres de l'Ebre serà el dissabte 3 de juny a l'Aldea, les inscripcions de la qual ja estan obertes al web del mateix circuit ebrenc de curses urbanes.


Per: Redacció

Foto: EbreActiu