Horta de Sant Joan, un paradís a la Terra Alta

CAT | ES


Matrix Cultura 2050 difondrà actuacions i iniciatives artístiques de les Terres de l'Ebre per Twitter

La primera transmissió es dedicarà a la Colònia Fàbrica de Flix dimecres

Etiquetes   vida activa, cultura, flix, ribera ebre, terres ebre

Publicat el29/5/2023

Matrix Cultura 2050 difondrà actuacions i iniciatives artístiques de les Terres de l’Ebre per Twitter | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...


El programa Matrix Cultura 2050 a les Terres de l'Ebre. Els camins de l'aigua naix aquest dimecres per difondre i fer valer iniciatives artístiques, culturals i locals que tenen a veure amb "el manteniment cultural del paisatge" amb pràctiques i coneixements. L'associació Livemedia per a les Arts i Cultures en Xarxa és la impulsora i farà la primera transmissió, sempre per Twitter, aquest dimecres. El programa es farà fins al juliol, amb esdeveniments en directe, el primer del qual es dedicarà a la Colònia Fàbrica de Flix (Ribera d'Ebre). Col·laboren en la iniciativa el Centre d'Estudis de la Ribera d'Ebre, la fundació El Solà (Terra Alta) i Territori Inhòspit (Baix Ebre).

Després de les propostes d'entitats participants i actors locals a cada municipi, es publicaran escrits i s'editaran les seqüències audiovisuals per reflexionar sobre les iniciatives locals existents i la seva contribució a la sostenibilitat cultural del paisatge i del territori. La darrera jornada, Meta Colant, es farà el 14 de juliol a Vinebre, una trobada per posar en comú totes les experiències, reforçar la xarxa de treball i projectar el teixit cultural de les Terres de l'Ebre.


Per: ACN

Foto: Cedida

comparteix-ho