Eports Ample de Banda i Internet

CAT | ES


Mas de Barberans i Beseit encenten el calendari de batudes de porcs senglars a la Reserva Nacional de Caça dels Ports

Serà el dissabte 12 de setembre. El Parc Natural dels Ports i el Cos d’Agents Rurals de les Terres de l’Ebre recorden la importància de tindre en compte el calendari de batudes a l’hora de planificar una excursió

Etiquetes   natura, entorn, caça, senglar, parc natural ports, mas barberans, beseit, montsia, matarranya, terres ebre

Publicat el9/9/2020

Mas de Barberans i Beseit encenten el calendari de batudes de porcs senglars a la Reserva Nacional de Caça dels Ports | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...


Una part del territori del Parc Natural dels Ports està integrat en la Reserva Nacional de Caça dels Ports de Tortosa i Beseit. Es practica la caça de manera regulada. Cada any la Reserva programa una sèrie de batudes de porc senglar entre els mesos d'octubre a gener, extraordinàriament poden començar al setembre o finalitzar al febrer. Mas de Barberans (Montsià) i Beseit (Matarranya) enceten el calendari 2020/2021 el proper dissabte 12 de setembre.

Fora de l'àmbit de la Reserva, les Societats de Caçadors dels termes municipals d'Alfara de Carles, Paüls i Prat de Comte també organitzen batudes per als seus socis en la seva àrea de caça. Aquestes batudes també poden afectar alguna zona del Parc.

A l'hora de planificar una excursió, consulteu abans el calendari de batudes de porc senglar previstes per la Reserva per a cada temporada dins els límits del Parc. Informeu-vos a al seu administrativa, als centres de visitants i punts d'informació o al Cos d'Agents Rurals de les Terres de l'Ebre (Telf. 977 706 261). Per a les batudes organitzades per les societats de caçadors, informeu-vos a les mateixes societats.

Calendari de batudes de porc senglar a la RNC dels Ports de Tortosa i Beseit


Per: Redacció

Foto: EbreActiu

comparteix-ho