Vermut Live Music, del 12 al 15 d’octubre a l’Hospitalet de l’Infant

CAT | ES


La Marxa BTT El Bovalar torna en aquesta edició al circuit de marxes BTT de Castelló

La prova, que tindrà lloc el dissabte 25 de maig, està organitzada per l’Associació Ciclista Sant Mateu i el Club BTT El Bovalar de Salzadella

Etiquetes   activitats outdoor, btt, baix maestrat, sant mateu, la salzadella

Publicat el26/4/2019

La Marxa BTT El Bovalar torna en aquesta edició al circuit de marxes BTT de Castelló | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...


Sant Mateu (Baix Maestrat) acollirà el proper 25 de maig la desena edició de la Marxa BTT El Bovalar, prova que aquest 2019 es torna a incorporar al calendari del Circuit Marxes BTT de Castelló, després de no competir en la passada edició.

Els bikers podran escollir entre dos recorreguts, el curt, amb una distància de 27 km i 600 metres de desnivell positiu i el llarg, de 54 km i 1.250 metres de desnivell positiu. Tots dos circuits transcorreran pels típics pinars dels termes municipals de Sant Mateu i la Salzadella.

A més, i com a novetat, l'organització de la marxa, que comparteixen l'Associació Ciclista Sant Mateu i el Club BTT El Bovalar de Salzadella, ha preparat un circuit amb noves pistes i senderes. Durant el trajecte, els corredors trobaran dos avituallaments sòlids i líquids.

La bossa del corredor tindrà diferents obsequis de col·laboradors de la comarca. Hi haurà premis per al guanyador absolut i per als guanyadors de cada categoria, per al club més nombrós i dos premis Strava.

El circuit Marxes BTT de Castelló es va crear l'any 2011 amb l'objectiu d'oferir un calendari de marxes cicloesportives de BTT a la província i al mateix temps, contribuir a impulsar el turisme d'interior i promoure la pràctica popular d'un ciclisme de muntanya sostenible i responsable amb el medi.

La XIII Marxa BTT Senglars de Sant Joan de Moró inaugurava el circuit el passat mes de març. Després de la prova del Bovalar, seguiran la VIII Els Rosildos (16 de juny), la I Marxa BTT LLagostí de Vinaròs (30 de juny), la XXVII Marxa BTT Cabanes (1 de setembre), la XXII Marxa BTT Cudol Roig de Villafamés (15 de setembre) i la XXVII Marxa BTT Fira d'Onda (29 de setembre). 

Més informació a http://circuitbttmuntanyescs.com

Inscripcions a la X Marxa BTT El BovalarCàmping Terra Alta. Gaudeix de la tranquil·litat i el paisatge a la vora de la via verda