Venda online productes de la Terra

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#1/22/2022#) AND (caducitat>=#1/22/2022# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

Maridatges privats a la sala de tast de ViOrigen

Una nova proposta a la llista de serveis i productes de ViOrigen

Etiquetes   , enoturisme, gastronomia, vi, restauració, do terra alta, terra alta, gandesa, terres ebre

Publicat el7/11/2019

Maridatges privats a la sala de tast de ViOrigen | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...


ViOrigen, l'empresa especialitzada en enoturisme i en la venda de vins de la Terra Alta, afegeix una nova proposta a la seva llista de serveis i productes enoturístics: els maridatges privats.

Des de fa pocs dies, ViOrigen col·labora amb diferents establiments de restauració de la Terra Alta, per tal d'oferir dinars i sopars maridatges a la seva sala de tast del carrer Horta, 34 de Gandesa.

A través dels menús que els proposen els restaurants, ViOrigen presenta quatre vins per maridar els diferents plats. Els maridatges privats estan adreçats especialment a trobades familiars, d'amics, àpats d'empresa, etc. 

Pressupost a mida per a grups de mínim 10 persones i màxim 17. Grups inferiors a 10 persones es cobrarà un recàrrec de 5€ per persona.


Les propostes de menús:Maridatges privats a la sala de tast de ViOrigen | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...