23è Cap de Setmana Ibèric

CAT | ES


Maestrat&go, nova app del destí turístic Terres del Maestrat

Inclou informació detallada de llocs d’interès, establiments de hotelers i de restauració, activitats i serveis turístics de la comarca, entre altres

Etiquetes   turisme, maestrat

Publicat el30/12/2020

Maestrat&go, nova app del destí turístic Terres del Maestrat | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...


La comarca del Maestrat ha presentat l'aplicació mòbil turística Maestrat&go, a través de la qual els visitants i turistes trobaran informació detallada de llocs d'interès, establiments de hotelers i de restauració, activitats i serveis turístics, entre altres.

El destí turístic Terres del Maestrat, ànima interior està integrat pels municipis de Canet lo Roig, Cervera del Maestre, La Jana, Rossell, Sant Jordi, Sant Mateu, Tírig, Traiguera, Vilar de Canes y Xert.

La singularitat del seu paisatge és un dels trets més fascinants, caracteritzat per una abrupta naturalesa, camps escalonats amb grans marges i mil·lenàries oliveres i garrofers. Aquestes terres són un reflex de la cultura mediterrània viva, del patrimoni natural, artesanal, gastronòmic, agrícola i històric. Són un escenari únic, ideal per la pràctica de senderisme, btt i cicloturisme.


Per: Redacció

Foto: Cedides