Tivissa, muntanyes d´història

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#1/25/2022#) AND (caducitat>=#1/25/2022# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

Lo Cistell Amanit, una nova proposta turística i gastronòmica a La Fatarella

Es tracta d’una ruta circular de 8km de descoberta del territori i productes locals

Etiquetes   turisme, la fatarella, terra alta

Publicat el3/8/2018

Lo Cistell Amanit, una nova proposta turística i gastronòmica a La Fatarella | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre... Carrerons de La Fatarella amb molta història


Lo Cistell Amanit, aquest és el nom d'una nova iniciativa gastronòmica i turística que tindrà lloc el dissabte 29 de setembre a La Fatarella (Terra Alta), que neix amb l'objectiu de promoure la salut, la gastronomia i el turisme de manera original i innovadora i que permet gaudir del paisatge alhora que conèixer els productes del municipi.

A través d'una ruta circular de 8kms de camins, els participants podran descobrir indrets de La Fatarella i es faran tres parades on es podrà degustar un menú de productes locals, acompanyat de les millors begudes.

A les parades es podrà degustar:

Aperitiu: torrades de melmelada d'oli, olivada verda i negra, melmelades de pebrot i tomàquet, i embotits típics de la Fatarella. Maridatge: vermut.
Clotxa: pa farcit amb sardina “de casco”, tomàquet, alls i olives, tot ben regat d'oli i acompanyat amb botifarra de ceba. A més, hi haurà vi de productors locals.
Cafè: acompanyat amb una “coca de ribell” tradicional.
Maridatge: vi blanc i negre.

A partir de les tres de la tarda, hi haurà un mercat de productes d'elaboradors locals a la Plaça Major. En finalitzar, de les 16:00 a 19:30 h, s'oferirà la possibilitat de fer visites guiades gratuïtes al patrimoni local.

El preu de l'activitat és de 30 € i el termini d’inscripció finalitza el 21 de setembre de 2018. El preu inclou tot el menjar, el beure, una assegurança d'accidents i una participació al sorteig del Cistell Amanit de la Fatarella, que conté molts dels productes que s'han degustat durant la ruta.

Lo Cistell Amanit està organitzat per l’Ajuntament de la Fatarella amb la col·laboració dels comerços i empreses locals.


Lo Cistell Amanit, una nova proposta turística i gastronòmica a La Fatarella | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...Sant Jaume d’Enveja, harmonia natural