Mas de Barberans, el poble de la pauma

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#10/2/2022#) AND (caducitat>=#10/2/2022# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

Llorenç Sales i Sandra Vidiella guanyen la Cursa Urbana de La Galera

La prova, la penúltima del Running Series Terres de l’Ebre 2019, es va disputar aquest passat dissabte 5 d’octubre

Etiquetes   running, running series, la galera, montsia, terres ebre

Publicat el7/10/2019

Llorenç Sales i Sandra Vidiella guanyen la Cursa Urbana de La Galera | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ... Sortida de la cursa. Ultra-Runners TEAM


La Galera va acollir la tarda del passat dissabte 5 d'octubre la penúltima de les proves del Running Series de les Terres de l'Ebre, amb la celebració de la 12a edició dels 10.000 Cursa Urbana de La Galera. A les 18.30 h, davant del Casal Municipal, es donava el tret de sortida als prop de 90 participants, iniciant així el recorregut de la prova, que va transcórrer per carrers del municipi i per alguns camins del terme.

L'atleta local Llorenç Sales es va proclamar guanyador de la cursa, fent un temps de 33 minuts i 18 segons. Tres segons després traspassava la línia d'arribada Àdam Maijó. Musa Sowe completava el podi masculí amb un crono de 34 minuts 36 segons.

En dones, la més ràpida va ser Sandra Vidiella, completant el recorregut amb un temps de 43 minuts i 16 segons. El segon i tercer lloc de la classificació femenina els van ocupar Núria Turtós, amb un temps de 45 minuts i 20 segons i Sandra Pellicer, amb un temps de 46 minuts i 54 segons.

Els 10.000 Cursa Urbana de La Galera l'organitza el Centre Excursionista Roca Miloca, amb la col·laboració de l'Ajuntament de La Galera.

La temporada 2019 del circuit ebrenc de running finalitzarà a l'Aldea el diumenge 27 d'octubre, amb la Cursa l'Horta del Delta, prova que es disputarà en les modalitats 5k i 10k. Per a facilitar la participació de tota classe de públic, també s'organitza una marxa de 5 quilòmetres. El termini d'inscripcions finalitza el dissabte 26 d'octubre a les 21 h. El mateix dia de la cursa no es formalitzaran inscripcions.Restaurant L’Estany Casa de Fusta. Cuina tradicional deltaica


Per: EbreActiu

Foto: Ultra-Runners TEAM