Tirolina Fuentespalda, la tirolina doble més llarga d´Europa

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#8/12/2022#) AND (caducitat>=#8/12/2022# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

El llibre La cuina dels genis, finalista als Gourmand Awards

Es tracta d’una eina turística basada en experiències gastronòmiques i culinàries al voltant de la ruta cultural d’El Paisatge dels Genis, que compta amb les figures de Pau Casals, Antoni Gaudí, Joan Miró i Pablo Picasso

Etiquetes   turisme, gastronomia, turisme gastronomic, horta de sant joan, terra alta

Publicat el11/12/2020

El llibre La cuina dels genis, finalista als Gourmand Awards | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...


El llibre La cuina dels genis. Arrels per al futur, ha estat seleccionat com un dels millors llibres en la categoria d'editorials universitàries dels Gourmand Awards 2020, un certamen internacional fundat l'any 1995 pel francès Edouard Cointreau, que selecciona els millors llibres de gastronomia i de vi del món. Els guanyadors es coneixeran el proper mes de juny a la Paris Cookbook Fair que se celebrarà als jardins del Louvre Tuileries, a Paris. L'obra ha estat editada per la degana de la Facultat de Geografia, Marta Nel·lo, i Jesús Angla, del Departament de Gestió d'Empreses de la URV.

El llibre figura entre les 16 propostes seleccionades aquesta categoria i és l'únic escrit en català. Es tracta d'una eina turística basada en experiències gastronòmiques i culinàries al voltant de la ruta cultural d'El Paisatge dels Genis, que compta amb les figures de Pau Casals, Antoni Gaudí, Joan Miró i Pablo Picasso.

Experts coneixedors dels artistes, museus, professionals de la cuina i la gastronomia, productors del sector primari i la indústria agroalimentària i els principals agents públics gestors del turisme han treballat per oferir un recull de productes icònics del territori i de plats i creacions culinàries que reflecteixen el procés creatiu.

La Terra Alta i Horta de Sant Joan és present al llibre amb les creacions gastronòmiques i històries que uneixen terra, tradició, cultura, història, natura i art que expliquen Olis Identitat, Olis Montsagre, Les Vinyes del Convent, el forn Can Mariano, el restaurant Can Joan i el restaurant Miralles.

El volum es pot consultar i descarregar gratuïtament a la web de Publicacions URV


Per: Redacció