Eports Ample de Banda i Internet

CAT | ES


L'esport popular omple els carrers de Tortosa

La capital del Baix Ebre va viure ahir diumenge dos esdeveniments esportius amb una gran participació popular, en una jornada marcada per un cel assolellat i temperatures molt agradables

Etiquetes   esports, running, bicicleta, tortosa, jesus, baix ebre

Publicat el22/10/2018

L’esport popular omple els carrers de Tortosa | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...


La més que veterana Festa de la Bicicleta, que organitza la Penya Ciclista Baix Ebre, arribava enguany a la 66a edició, aplegant més de 350 participants que es van concentrar a la plaça de l'Ajuntament, punt de sortida de l'esdeveniment. Començava així el recorregut que va dur als ciclistes fins a Jesús, on van ser rebuts per l'alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roiget, l'alcalde de l'EMD de Jesús, Víctor Ferrando i la representant territorial de l'Esport a les Terres de l'Ebre, Cinta Espuny.

La capital del Baix Ebre també va acollir la primera edició de la Cursa de la Dona de les Terres de l'Ebre, amb la participació de més de 800 persones, omplint els carrers de la ciutat de color morat, el color escollit per a la samarreta commemorativa de l'esdeveniment esportiu. Els participants van poder escollir entre una cursa de 4'7 quilòmetres i una caminada d'1,7 quilòmetres. L'acte va comptar amb la presència de l'esportista Ragna Debats, campiona del Món Trail 2018.

La cursa, una iniciativa del Club Atletisme Terres de l'Ebre, serà itinerant, pel que serà un altre municipi qui acollirà la pròxima edició. Té finalitat solidària i s'ha fet coincidir amb la celebració del Dia Mundial del Càncer de Mama, pel que els beneficis aniran destinats a la Lliga contra el Càncer de les Comarques de Tarragona i de les Terres de l'Ebre.


L’esport popular omple els carrers de Tortosa | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...


Fotos: Ajuntament Tortosa

comparteix-ho