Eports Ample de Banda i Internet

CAT | ES


Les carreres d'obstacles arriben a les Terres de l'Ebre amb l'Origin Race

Tortosa acollirà aquest dissabte l’Origin Race, una carrera d’obtacles o carrera extrema, en la que cal tenir un entrenament complet del cos: força, equilibri, flexibilitat, ... i sobretot molta motivació

Etiquetes   Tortosa, esports

Publicat el15/6/2015

Les carreres d'obstacles, també anomenades carreres extremes, porten celebrant-se ja fa uns anys a Espanya. Amb l'arribada de l'Spartan Race van començar a florir considerablement al nostre territori igual que ha passat a Estats Units, la Gran Bretanya i Austràlia. Són proves que tenen, generalment, una distància entre 5 km i de 12 Km, combinant el córrer amb haver d'anar salvant obstacles que els participants es troben al llarg del recorregut.

Se celebren a ciutats d'arreu del món amb una gran acceptació i èxit de públic. Són una prova interessant que exigeix un entrenament complet del cos: no només es necessita velocitat i resistència física per a córrer, sinó que per a superar els diferents obstacles cal tenir un cert nivell de força, equilibri, flexibilitat, coordinació i agilitat i, sobretot, molta motivació.

Per tant l'Origin Race Tortosa 2015, que es farà el proper 20 de juny, és una bona ocasió per a competir i, sobretot, per passar-ho bé i gaudir de la prova i de l'ambient: una cursa diferent per als més atrevits. A més, un dels grans atractius que tindrà la cursa serà el seu recorregut, passant la “Xiquina”, camp antic de la Torreta, avançades de St. Joan, les muralles, etc. En total uns 5 km.

A manca de 5 dies per a l'Origin Race ja hi ha una seixantena d'inscrits i l'organització preveu superar el centenar. Si voleu participar com a públic podeu apropar-vos al recinte firal de Tortosa, on es farà la sortida o a qualsevol punt del recorregut.

Més informació al web de l'Origin Race

Les carreres d’obstacles arriben a les Terres de l’Ebre amb l’Origin Race | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...cartell promocional de l'Origin Race de Tortosa.

comparteix-ho