Tasta la Cultura de l’Ebre

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#1/28/2022#) AND (caducitat>=#1/28/2022# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

L'Ebre-ioga, una relaxada ruta en piragua

Enblau, creadors d’aventures ens proposen aquesta nova activitat al riu Ebre

Etiquetes   et recomanem, ribera ebre

Publicat el10/7/2018

L’Ebre-ioga, una relaxada ruta en piragua | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...Si t'agrada el ioga, si t'agrada el caiac, si vols oblidar l'estres de la feina i la ciutat, o simplement vols desconectar una estona i sentir-te bé amb tu mateix, segurament t'agradarà la nova activitat que organitza Enblau: l'Ebre-ioga.

Una relaxada ruta en piragua només interrompuda pel suau cant dels ocells i el xiuxiueg de l'aigua corren al teu voltant. Experimenta la sensació de fer yoga i exercicis de relaxació en una illa el bell mig de l'Ebre, envoltat de naturalesa. Relaxa't amb els sons del hang al final de la ruta.

L'activitat es farà aquest proper dissabte 14 de juliol entre García i Móra d'Ebre i durant el trajecte es practicaran diferents tècniques de concentració, ioga, i relaxació amb instruments de la mà de l'Adrià Cabestany, instructor de l'empresa Yoga "n" sun.

Per a participar de l'activitat no és necessari saber anar en piragua, ja que el monitor explicarà als participants tot el que cal saber i els acompanyarà durant tot el trajecte a fi de resoldre tots els dubtes i vetllar per la seva seguretat. Tampoc és necessari haber fet mai ioga, l'instructor de yoga anirà guiant en cada un dels exercicis.

L'Ebre-ioga començarà a l'embarcador de Garcia a les 16h i es calcula acabar l'activitat a Móra d'Ebre al voltant de les 19h. Tot i així, el càlcul es aproximat i dependrà de l'estat del riu, el temps, i les exigencies del grup.

L'activitat es realitzarà el dia 14 de juliol ens trobarem a l'embarcador de Garcia a les 16h i es calcula acabar l'activitat a Móra d'Ebre al voltant de les 19h Tot i així, el càlcul es aproximat i dependrà de l'estat del riu, el temps, i les exigencies del grup

El preu de la inscripció al l'Ebre-ioga és de 35€ i es poden fer trucant al telèfon 655 320 828 (Enblau) o al 651 621 597 (Yoga "n" sun) o enviant un correu a info@enblau.cat amb les dades següents:

  • Nom 
  • Adreça electrònica 
  • Telèfon 
  • Número de places 
  • Tipus de caiac (doble o individual)

Per evitar que sigui una piraguada multitudinària i poder gaudir més profundament del riu, el grup serà reduït i per això les places seran limitades i és donaran per ordre d'inscripció.Enblau, creadors d’aventures. Piragüisme, senderisme, birdwatching