Horta de Sant Joan, un paradís a la Terra Alta

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#8/12/2022#) AND (caducitat>=#8/12/2022# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

L'Ametlla de Mar lidera el rànquing de platges verges amb set distintius

S’ha atorgat el distintiu Platges Verges a 23 platges de la demarcació, 17 de les quals de les Terres de l’Ebre

Etiquetes   natura patrimoni, turisme, platges, ametlla de mar, terres ebre

Publicat el24/7/2018

L’Ametlla de Mar lidera el rànquing de platges verges amb set distintius | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...La de l’Estany Podrit és una de les set platges de La Cala guardonades amb el distintiu Platges Verges


L'Ametlla de Mar segueix sent líder amb platges verges amb set distintius. Ecologistes en Acció ha premiat amb aquest guardó les platges l'Estany Podrit, Torrent del Pi, Santes Creus, la Llenya, la caleta del Cap d'Àlia, l'Illot i Port Olivet. La Cala segueix sent el municipi tarragoní amb més platges verges.

Així ho va donar a conèixer l'entitat Ecologistes en Acció a l'acte de lliurament de distintius que reconeixen a aquelles platges que mantenen el seu estat natural, celebrat aquest passat divendres 20 de juliol al Casal Municipal de Creixell (Tarragonès).

En total, s'ha atorgat el distintiu "Platges Verges" a 23 platges de la demarcació, 17 de les quals de les Terres de l'Ebre. L'objectiu és convertir aquest guardó en un símbol ecològic per aquelles platges en estat més salvatge i, així, mantenir els indrets del litoral verges.

A banda de les set caleres, també han rebut distintius Deltebre amb la Bassa de l'Arena, la Marquesa i la punta del Fangar; Alcanar amb les Timbes de Sòl de Riu i els Aiguamolls de Sòl de Riu; l'Ampolla amb la cala Maria i cala Capellans; Sant Jaume d'Enveja amb el Serrallo; la Ràpita amb el Trabucador; i Amposta amb els Eucaliptus.La Palma d’Ebre, un poble ple de vida y tradició