suma’t al canal whatsapp d’EbreActiu

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#1/19/2022#) AND (caducitat>=#1/19/2022# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

La Volta a Peu per la Igualtat supera ja les 500 inscripcions

El proper diumenge 15 d’abril, Benicarló acollirà la Volta a Peu per la Igualtat, una cita festiva, esportiva i reivindicativa en la qual poden participar tant dones com homes. Les inscripcions es poden formalitzar fins divendres 13 d’abril

Etiquetes   esports, benicarlo, baix maestrat, caminada

Publicat el11/4/2018

La Volta a Peu per la Igualtat supera ja les 500 inscripcions | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...Diumenge 15 d'abril tindrà lloc la Volta a Peu per la Igualtat, la reivindicativa caminada que enguany arriba a la cinquena edició i que donarà fi al conjunt d'activitats programades per l'Ajuntament al voltant del Dia Internacional de la Dona. La caminada, que fins ara es coneixia com a Volta a Peu de la Dona, pretén reivindicar tant la igualtat com els hàbits saludables.

Quan encara falten quatre dies per tancar el termini d'inscripcions, són ja 524 les persones que s'han apuntat per participar a una caminada que pretén crear un espai on compartir un objectiu d'igualtat. Així, per tal d'implicar a tota la ciutadania, es manté la participació mixta de les dos edicions anteriors. Al mateix temps, pel que fa a la vessant esportiva, també es pretén animar els participants a incorporar hàbits saludables al seu dia a dia.

Pel que fa al recorregut, es repetirà el de la passada edició. Així, la marxa tindrà la sortida i l'arribada a la plaça de la Constitució i, al finalitzar el circuit, a la mateixa plaça de la Constitució s'impartirà una classe magistral de cubbà.

Les inscripcions per a participar en la Volta a Peu de la Igualtat es poden formalitzar a través del web www.hj-crono.es fins divendres dia 13 (a un preu de 3 euros, gratuïta per a menors de 12 anys) o de manera presencial a la Piscina Municipal, Evasión Esports o Decathlon Vinaròs. Les samarretes es podran recollir dissabte 14, de 10.00 a 13.00 hores i de 17.00 a 20.00 hores, a la Cambra Agrària.Temporada Alta. Turisme la Ràpita