Lo Sirgador, llagut turístic. Activitats al riu Ebre i a la Via Verda

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#1/21/2022#) AND (caducitat>=#1/21/2022# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

La Via Verda de la Terra Alta, a punt per a una nova temporada d'estiu

El Consell Comarcal de la Terra Alta segueix amb el manteniment i l’adequació de l’estat del traçat

Etiquetes   turisme, via verda, terra alta

Publicat el6/6/2018

La Via Verda de la Terra Alta, a punt per a una nova temporada d’estiu | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...


El tram de la Via Verda de la Terra Alta es prepara per a la nova temporada d'estiu. Després d'haver continuat amb les millores del paviment dels túnels, el Consell Comarcal de la Terra Alta segueix amb el manteniment i l’adequació de l'estat del traçat.

Els treballs actuals han fet possible la instal·lació de 7 senyals informatius de cobertura de telèfon; la neteja de les àrees de descans, dels miradors i dels parcs infantils situats en les estacions del recorregut, l’esbrossada de massa vegetal a banda i banda del traçat i la retirada de les esllavissades de terra i pedres produïdes per les inclemències meteorològiques, entre altres.

Aquestes actuacions les executa diàriament un equip de tres persones contractades pel Consell Comarcal, a través del Programa Treball i Formació 2017, cofinançat pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya, el Ministerio de Empleo y Seguridad Social i el Fons Social Europeu.