Lo Sirgador, llagut turístic. Activitats al riu Ebre i a la Via Verda

CAT | ES


La Trail 15k posarà el punt i final al IV Circuit de Curses Populars de Benicarló

El proper 20 de maig, la quarta edició de la Trail 15 K de Benicarló recorrerà els paisatges més emblemàtics de la ciutat i decidirà els primers llocs de la classificació del Circuit de Curses Populars. Les inscripcions es poden formalitzar fins al 18 de maig

Etiquetes   esports, running, trail, benicarlo

Publicat el7/5/2018

La Trail 15k posarà el punt i final al IV Circuit de Curses Populars de Benicarló | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...El regidor d'Esports de l'Ajuntament de Benicarló, Carlos Flos, ha presentat aquest matí el circuit de la Trail 15 K, una de les proves ja clàssiques del Circuit de Curses Populars. El regidor ha estat acompanyat de Jesús Beltran, en representació de la Penya l'Arjup, i de Pilar Bayarri, presidenta d'Afivina (Associació de Fibromiàlgia, Fatiga Crònica i Reumatisme). Les dos entitats col·laboren en l'organització de la prova, tant en la coordinació tècnica com en tasques de voluntariat.

La prova es disputarà diumenge 20 de maig a través d'un trajecte que repetirà el recorregut de l'any anterior, i que portarà els atletes per les partides rurals més emblemàtiques del terme. El regidor d'Esports ha detallat que «la cursa es desenvoluparà per pistes i senderes amb sortida i arribada a Sant Gregori, i discorrerà per paratges com la Tossa, el Rocío, el pinaret o la Basseta». Un recorregut, en definitiva, que serà determinant per decidir els guanyadors finals de la quarta edició del Circuit de Curses Populars en cadascuna de les categories: sub25, sènior (fins a 39 anys), veterà A (de 40 a 49 anys) i veterà B (a partir de 50 anys).

El regidor ha afegit que «amb l'objectiu de cuidar a tots els participants i d'aportar un plus, a banda de la bona senyalització i els tres avituallaments que hi haurà durant la cursa, donarem un detall als corredors i en acabar oferirem una botifarrada».

Les inscripcions per a participar en l'última prova del circuit de curses populars es poden formalitzar presencialment a Evasión Esports, a la Piscina Municipal i a Decathlon Vinaròs, o a través del web www.hj-crono.es fins al 18 de maig a les 14.00 hores.

Del preu de cada inscripció, 2 euros es destinaran a Afivina. La presidenta de l'entitat, Pilar Bayarri, ha expressat l'agraïment de l'associació «per aquesta vessant solidària del Circuit de Curses Populars» i ha detallat la programació que des de l'associació han organitzat pel 12 de maig, coincidint amb el Dia Mundial de la Fibromiàlgia.

 

Venda online productes de la Terra

comparteix-ho