suma’t al canal whatsapp d’EbreActiu

CAT | ES


La Terra Alta celebrarà la II Setmana de l'Esport

Serà aquest proper cap de setmana, del divendres 17 al 19 de novembre i s’han organitzat tot un seguit d’activitats esportives gratuïtes

Etiquetes   Notícies, Esports, Terra Alta

Publicat el14/11/2017

La Terra Alta celebrarà la II Setmana de l’Esport | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ... Una de les activitats organitzades al II Cap de Setmana de l’Esport és una cursa d’orientació amateur 


La Terra Alta celebrarà del 17 al 19 novembre, el II Cap de Setmana de l'Esport. Qualiesport i l'Oficina Jove del Consell Comarcal de la Terra Alta, organitzadors de l'esdeveniment, han organitzat un seguit d'activitats esportives gratuïtes amb la finalitat de fomentar la pràctica esportiva i els valors de l'esport entre el jovent de la comarca.

Xesco Espar, especialista en planificació esportiva, coaching esportiu, control emocional i motivació impartirà el divendres 17 la conferència "Jugar des del cor: 7 idees per mirar al futur amb optimisme”. Adreçada a esportistes, entrenadors i a totes aquelles persones que tinguin interès per l'esport i la vida saludable, tindrà lloc al Casal de joventut de Gandesa a les 19.30 h.

El matí de dissabte 18, a l'Àrea Recreativa de La Franqueta, a Horta de Sant Joan i amb la col·laboració de l'empresa Montsport, començarà una Cursa d'Orientació Amateur, on els participants (individualment o amb grups de màxim quatre persones) hauran de buscar una sèrie de punts marcats en un mapa en el menor temps possible. Per participar en la cursa cal inscripció prèvia.

A la tarda, s'han organitzat partits de pàdel, tant per a aquelles persones que ja dominen aquest l'esport com pels que encara no l'han practicat mai. El material per a jugar anirà a càrrec de l'organització.

Per últim, el diumenge dia 19 al matí, es recorrerà un tram de la Via Verda amb bicicleta. El recorregut serà de Bot al Pinell de Brai i tornada, aproximadament uns 18km de ruta amb avituallament a la Fontcalda. Els participants, que s'hauran d'inscriure prèviament, sortiran a les 10 h del matí des de l'antiga estació de tren de Bot.

Totes les activitats del II Cap de Setmana de l'Esport de la Terra Alta són gratuïtes. Les inscripcions a la cursa d'orientació i a la bicicletada poder fer-se per correu a qualiesport@gmail.com o bé via WhatsApp al 660009635.


La Terra Alta celebrarà la II Setmana de l’Esport | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...

comparteix-ho