Restaurant L´Estany Casa de Fusta. Cuina tradicional deltaica

CAT | ES


La Ribera d'Ebre organitza la segona Caminada Popular Camí Natural de l'Ebre

Serà el 22 d’octubre i recorrerà els 13’8 km de l’etapa 38, de Vinebre a Garcia, una de les 3 etapes del GR-99 que passen per la Ribera d’Ebre

Etiquetes   Esports, Senderisme, Ribera Ebre

Publicat el6/9/2017

La Ribera d’Ebre organitza la segona Caminada Popular Camí Natural de l’Ebre | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ... La caminada finalitzarà al Pas de Barca de Garcia


El Consorci Intercomarcal d'Iniciatives Socioeconòmiques (CIS) Ribera d'Ebre – Terra Alta organitza el pròxim dia 22 d'octubre la segona Caminada popular pel GR-99, en el marc del projecte estratègic “GR-99 Camí Natural de l'Ebre“ amb l'objectiu de promocionar el GR-99 com a recurs turístic a la comarca de la Ribera d'Ebre. La iniciativa compta amb el suport del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre i els ajuntaments de la comarca.

La jornada té per objectiu mostrar als propis veïns riberencs el patrimoni que representa per a la comarca aquest camí de gran recorregut (GR), que és dels últims senders homologats per la xarxa de camins naturals de Catalunya.

Els participants de la caminada es concentraran a les 9.30 h del matí del 22 d'octubre a la zona d'acampada de Garcia i es desplaçaran amb autobús fins a l'avinguda Francesc Macià de Vinebre on començarà el recorregut de l'etapa 38 de 13'8 km per acabar al Pas de Barca de Garcia on es farà un petit refrigeri.

Per participar-hi cal inscripció prèvia, fins els 14 d'octubre es podrà fer als ajuntaments dels municipis de la Ribera d'Ebre a un preu de 3€ o el mateix dia de la caminada a un preu de 6€. Les places són limitades.


3 de les 42 etapes del GR-99 passen per la Ribera d'Ebre

El GR-99 té una extensió de 1.280 km des de el seu naixement (Fontibre- Cantabria) fins la desembocadura a Delta de l'Ebre (Riumar-Catalunya) i dividit en 42 etapes, el traçat del GR-99 és un element històric i natural molt important per a totes les poblacions per on passa. A la comarca de la Ribera d'Ebre hi ha les etapes 37, 38 i 39 que coincideixen, en la majoria dels trams, amb el Camí de Sirga.


La Ribera d’Ebre organitza la segona Caminada Popular Camí Natural de l’Ebre | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...

comparteix-ho