Món Natura Delta de l´Ebre. Gaudeix de la màgia del Delta de l´Ebre

CAT | ES


La revista Vagabond en ruta pel Priorat

El periodista suec Jonas Henningsson visita el Priorat per redactar un monogràfic de senderisme per a la revista digital Vagabond, especialitzada en viatges i cultura

Etiquetes   turisme, priorat, montsant

Publicat el25/10/2018

La revista Vagabond en ruta pel Priorat | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ... El pantà, als peus del poble de Siurana


La visita va tenir lloc del 5 al 9 d'octubre i el programa constava d'un parell de caminades al dia, combinades amb la visita a cellers, molins i patrimoni cultural. El dia de la seva arribada, el periodista suec Jonas Henningsson va poder gaudir d'una degustació de productes de l'empresa Priorat Natur a la seva botiga de Falset. Al dia següent, El Brogit guiatges va acompanyar-lo a recórrer el camí vell de Falset a Gratallops. A continuació va visitar el celler Clos Figueres, on es va quedar a dinar. A la tarda, l'esperava la pujada a l'ermita de la Consolació de Gratallops.

Diumenge va començar amb una caminada al peu dels cingles de Montsant a Escaladei. Tot seguit va visitar la Cartoixa i després de dinar va poder contemplar les espectaculars vistes que s'ofereixen des del camí de la Trona de Siurana, on va sopar i allotjar-se.

L'endemà era el torn del Congost de Fraguerau. El periodista de la revista Vagabond  acompanyat del regidor d'Ulldemolins, Sergi Méndez, va recórrer aquest fantàstic espai del Parc Natural de Montsant i a continuació va fer un tast d'olis a la cooperativa d'Ulldemolins. La tarda, passada per aigua, va impedir que visités l'ermita de Sant Joan del Codolar, prevista en el programa. La visita al celler Merum Priorati de Porrera i entorn va posar el punt i final a la seva estada.

El periodista ha destacat la bellesa de la comarca, la gran quantitat d'activitats a fer i la qualitat dels nostres productes.

Aquest presstrip ha comptat amb el suport del Patronat de Turisme de Costa Daurada i la col·laboració de l'Oficina de Turisme del Consell Comarcal del Priorat.


La revista Vagabond en ruta pel Priorat | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ... La cartoixa d'Escaladei