Baix Ebre, paradís del cicloturisme

CAT | ES


La Reserva Natural de Sebes instal·larà un nou observatori de fauna

Es construirà un nou tram de passera a la zona del bosc de ribera, dotant d’un nou atractiu aquest espai natural

Etiquetes   natura patrimoni, flix, reserva natural sebes, ribera ebre

Publicat el12/9/2018

La Reserva Natural de Sebes instal·larà un nou observatori de fauna | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...


En el marc dels ajuts als espais naturals protegits de la Generalitat de Catalunya, l'Ajuntament de Flix va rebre un ajut de 31.804,85 € per dur a terme diferents actuacions de conservació i manteniment d'infraestructures de la Reserva Natural de Sebes. Gràcies a aquest ajut, s'està duent a terme la construcció d'un nou tram de passera a la zona del bosc de ribera, un nou ramal de la que es va construir el 1993, que acabarà amb un observatori de fauna.

Les actuacions han començat ja fa un parell de setmanes i en pocs dies la infraestructura estarà construïda, dotant d'un nou atractiu aquest espai natural. D'altra banda aquest ajut permetrà també renovar cartelleria antiga, millores a la zona d'aparcament, i altres equipaments de la Reserva. Aquests ajuts, que feia dos anys que no es convocaven, són una de les fonts principals de finançament per al manteniment de la biodiversitat i els equipaments d'aquest espai natural protegit.

El Grup de Natura Freixetambé n'ha estat beneficiari d'un, destinat bàsicament al manteniment d'hàbitats i espècies protegides.


Foto: Grup de Natura FreixeVenda online productes de la Terra