Venda online productes de la Terra

CAT | ES


La regata de l’Ampolla tancarà el Campionat de Catalunya de motos aquàtiques 2017

Serà aquest dissabte 23 de setembre a la platja de les Avellanes i la regata es disputarà en les categories GP3 i F4.

Etiquetes   Esports, Motonautica, Ampolla, Baix Ebre

Publicat el18/9/2017

La regata de l’Ampolla tancarà el Campionat de Catalunya de motos aquàtiques 2017 | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ... L’escenari de la cursa, que començarà a les 11 h del matí, serà la cèntrica platja de les Avellanes


El pròxim dissabte 23 de setembre tindrà lloc a l'Ampolla (Baix Ebre) la darrera de les set regates del Campionat de Catalunya de motos aquàtiques 2017. La regata compta amb l'organització de la Federació Catalana de Motonàutica i el suport del Patronat de Turisme de l'Ampolla, la Creu Roja de l'Ampolla, el Club Nàutic Ampolla i Caves Masachs.

L'escenari de la cursa serà la cèntrica platja de les Avellanes, lloc habitual d'aquesta competició els darrers dotze anys. Els últims anys l'Ampolla ha estat la seu de la regata final del Campionat. Les altres regates han tingut lloc al Canal Olímpic de Castelldefels, Cambrils, Empuriabrava, l'Estartit, Deltebre i Amposta.

Hi són convocades dos categories: GP3 i F4. Ambdues només per a motos de conducció dempeus, si bé la classe F4 està reservada per a pilots sense palmarès. A la categoria GP3 el títol està decidit en favor de Roger Pujol, pilot de Girona, però les altres posicions finals estan per decidir, la qual cosa promet una cursa disputada entre Àlex Muñoz, Dennis Munnikhuis i Juli Pujol, que és el pare de Roger... En canvi, el títol està per decidir a la categoria F4 entre Jordi Pratginestós, Genis Vilalta i Jordi González, únics pilots que tenen possibilitats matemàtiques no només d'assolir el títol català, sinó d'ocupar els tres llocs del podi.

La condició d'“open” que té aquest campionat fa que sigui possible la participació, sense puntuar, de pilots d'altres llocs de l'estat i fins i tot estrangers. Aquesta temporada han participat al campionat català pilots de Madrid, Andalusia, València i França.

Els entrenaments començaran a les 11 del matí i seguidament es disputaran tres mànegues per categoria. Tota l'activitat podrà ser seguida gratuïtament des de la mateixa platja i des dels espigons del port de l'Ampolla.

comparteix-ho