Sant Jaume d´Enveja, harmonia natural

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#1/24/2022#) AND (caducitat>=#1/24/2022# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

La Ràpita promociona l'oferta de Temporada Alta al Mercat d'Escapades

Es tracta d’una fira especialitzada en experiències, que s’ofereixen directament al client final

Etiquetes   turisme, la rapita, delta ebre

Publicat el4/5/2018

La Ràpita promociona l’oferta de Temporada Alta al Mercat d’Escapades | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...


Després de participar en el saló de Turisme de Catalunya ‘B-Travel', la Ràpita està ara present, a través de l'Estació Nàutica i l'àrea de Turisme, al Mercat d'Escapades, la fira de venda de producte al client final que es fa a Barcelona aquest cap de setmana. S'hi promociona l'oferta de Temporada Alta, la campanya que desplega la Ràpita amb tota una programació d'ofertes especials per rebre turisme durant tot l'any de forma sostinguda.

El Mercat d'Escapades és un aparador estratègic on poder donar a conèixer al públic de l'àrea metropolitana de Barcelona, que recordem, és un dels que més visita el nostre municipi mariner, tota l'oferta que composa Temporada Alta, i promocionar el fet que a la Ràpita estem oberts tot l'any, també d'octubre a juny, amb tot un ventall d'experiències per gaudir”, ha explicat l'alcalde i regidor de Turisme Josep Caparrós.

I és que les tendències actuals del turisme no només demanen conèixer un lloc, sinó experimentar-lo i el turisme d'experiències guanya cada vegada més adeptes. És per això que aquesta fira, ubicada al passeig Lluís Companys, està especialitzada en mostrar les experiències a l’abast dels turistes. Temporada Alta s'hi escau a la perfecció, tenint en compte que són precisament experiències, en l'àmbit de la gastronomia, l'esport, la natura i la cultura, allò que s'hi ofereix. Per tant, entre el ventall de propostes que troben els visitants del Mercat d’Escapades, que hi acudeixen per planificar directament les escapades que tenen previst fer, la Ràpita i la badia dels Alfacs hi figuren com un destí molt a tenir en compte.