Món Natura Delta de l´Ebre. Gaudeix de la màgia del Delta de l´Ebre

CAT | ES


La Ràpita premia en la Nit de l'Esport vint esportistes i equips de trajectòria destacada

L’onzena edició d’aquest esdeveniment ha atorgat la menció especial a l’esportista i professor Manel Roso

Etiquetes   esports, sant carles de la rapita, montsia, terres ebre

Publicat el28/11/2017

La Ràpita premia en la Nit de l’Esport vint esportistes i equips de trajectòria destacada | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ... Foto de família de tots els guardonats


Vint esportistes i equips van ser homenatjats divendres en l'onzena edició de la Nit de l'Esport Rapitenc, un esdeveniment anual que vol reconèixer la trajectòria dels esportistes i entitats locals i premiar els èxits de cada temporada. Durant la gala, a l'auditori Sixto Mir, es va retre especial homenatge al multidisciplinari Manel Roso, un dels forjadors de l'esport al municipi.

Alegria, reconeixement pels èxits aconseguits i emoció van ser alguns dels ingredients que van omplir l'onzena edició de la Nit de l'Esport rapitenc que organitza cada any la regidoria d'Esports. Una nit en la qual es va deixar palès l'estat de salut de l'esport al municipi, homenatjant tots els esportistes que al llarg de l'any han assolit fites destacades en les competicions, o bé a aquells que han tingut una trajectòria esportiva rellevant. És el cas de l'esportista i professor al qual es va atorgar aquesta vegada la menció especial, Manel Roso, que al llarg de la seua vida esportiva ha practicat nombroses disciplines, des del judo fins a l'espeleologia o el futbol. La menció retre homenatge a tota una trajectòria professional i vital dedicada a l'esport.

Aquest llicenciat en Ciències de l'Educació Física va iniciar la seua trajectòria en el judo, del qual és mestre cinturó negre 3r dan, des de l'any 1976. Va competir en diverses ocasions als campionats de Catalunya i al Trofeu Ciutat de Barcelona, i ha format joves alumnes, cinc dels quals han accedit també al cinturó negre. El judo ha estat una de les grans passions de Manel Roso, però no l'ha apartat de la pràctica d'altres esports, com ara el futbol, la natació, el triatló, l'atletisme, l'handbol, l'espeleologia, el rugby i el BTT. Manel Roso ha estat fundador del Club Ràpita Associació Esportiva i del Club d'espeleologia Dinàmic a La Ràpita.

A banda de la menció especial, disset esportistes i dos equips van rebre premis durant la Nit de l'Esport: Enrique Segarra Beltran, del Moto Club Sant Carles, en la categoria de Moto Turisme Veterà; Marta Roglan Pons, de l'àrea d'Esports en natació, categoria infantil; Ainhoa Hernàndez Salvador, del Club de Futbol Sala Rapitenc, en futbol sala femení categoria cadet; Richard Puigcerver Martínez, del Club de Futbol Sala Rapitenc, en futbol sala absolut; Aleix Roca Reverté, del Club Escacs La Ràpita, benjamí; José Maria García López, del Centre Excursionista La Foradada, en curses de muntanya absolut; Laia Marín Martínez, del Club Patí Rapitenc, en Patinatge Artístic nivell C; Màxim Palomo Gascon, del Club de Bitlles Alfacs, en bitlles catalanes de segon categoria; Lara Grau Castell, del Club BTT La Ràpita, en bicicleta de Muntanya Absolut; Josep Fermí Cera Rodríguez, del Club Bàsquet La Ràpita, en categoria cadet; Mar Bayerri Reverté, del Club Nàutic Sant Carles, secció natació, en categoria infantil; Conjunt Infantil Federat del Club Gimnàstic Rapitenc, en gimnàstica rítmica infantil; Ilènia Sánchez Navarro, del Club Twirling Els Alfacs, en twirling baton junior elit; Andreu Ruiz Gasparín i Sergi Mariano Rosales, del Club Nàutic Sant Carles, secció de Rem i categoria juvenil; Agustí Cruelles Montserrat, entrenador del Club de Bàsquet Rapitenc dels Alfacs; Benjamí A de la Unió Esportiva Rapitenca, en futbol; Agustí Valldepérez Baila, dels Fondistes Rapitencs, en la categoria de veterans; Lisa Gemelli Rodríguez, del Club de Gimnàstica Rítmica Xaloc, en categoria juvenil; i Joan Ruiz Francisco, del Moto Club Menjarrutes, en motociclisme.

La regidora d'Esports Àngela Reverté, va agrair “a tots els esportistes el seu esforç per aconseguir èxits que reverteixen en el conjunt del municipi”, va apuntar. L'alcalde, Josep Caparrós, va felicitar també tots els premiats i va destacar els plans del govern municipal per posar a la disposició dels clubs, entitats i esportistes equipaments en millors condicions.

comparteix-ho