Mas de Barberans, el poble de la pauma

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#1/24/2022#) AND (caducitat>=#1/24/2022# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

La Ràpita posa en marxa al museu un "Viatge fantàstic per la Mar de l’Ebre"

Es tracta d’una nova activitat turística i cultural consistent en una ruta teatralitzada que començarà aquest proper diumenge 1 d’abril a les 18 hores

Etiquetes   turisme, la rapita, delta ebre

Publicat el29/3/2018

La Ràpita posa en marxa al museu un "Viatge fantàstic per la Mar de l’Ebre" | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...


Les regidories de Turisme i Cultura de l'Ajuntament de la Ràpita, juntament amb l'Estació Nàutica, posen en marxa aquest proper diumenge 1 d'abril un ‘Viatge fantàstic per la Mar de l'Ebre’, una nova activitat cultural consistent en una ruta teatralitzada que té com a escenari el Museu de la Mar de l'Ebre. Es tracta d'una proposta adreçada a un públic familiar, tant turístic com local, que permetrà descobrir com la Mar de l'Ebre ha estat nexe d'unió de les diverses cultures mediterrànies, a més de marc d'alguns dels fets més importants de la història.

La ruta teatralitzada serà guiada per l'actor Jesús Pescador, que a través de diversos personatges, descendents del centurió romà Marcus Marcus, fa un recorregut a cavall de la ficció i la realitat des de la conquesta romana fins a les darreries del segle XVII. Romans, andalusins, joglars i pirates ens descobreixen una genealogia metafòrica del que és la gran unitat mediterrània. Tots aquests personatges apareixen a les sales del Museu de la Mar de l'Ebre, convocats mitjançant els objectes i testimonis del passat que en ell es conserva.

Amb aquesta nova proposta, fruit de la suma d'esforços entre l'Ajuntament, l'Estació Nàutica i el Museu, posem a disposició dels visitants i dels rapitencs un nou producte turístic que està pensat per fer gaudir tant a grans com a petits i a la vegada promocionem i donem dinamisme a un equipament cultural emblemàtic com és el museu”, ha afirmat l'alcalde i regidor de Turisme Josep Caparrós. En la mateixa línia, la regidora de Cultura, b, ha destacat que “es tracta d'una proposta d'un contingut pedagògic molt important, perquè ens endinsa en una aventura per la nostra pròpia història, i a la vegada dona un missatge als més petits molt reflexiu i bonic, a més d'una manera molt divertida”.

Després d'aquest diumenge, a les 6 de la tarda, el ‘Viatge fantàstic per la Mar de l'Ebre' continuarà els dissabtes a la mateixa hora, entre el 7 d'abril i el 9 de juny i del 15 de setembre al 13 d'octubre. En els mesos d'estiu, del 14 de juny al 6 de setembre, quan hi ha més activitats els cap de setmana, es passarà als dijous a les 19.30 hores.

El preu de l'entrada és de 7 euros per als adults, 5 euros per a infants de 7 a 11 anys i gratuïta per a menors de 7 anys.


La Ràpita posa en marxa al museu un "Viatge fantàstic per la Mar de l’Ebre" | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...