Masdenverge, al bell mig de dos parcs naturals

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#1/28/2022#) AND (caducitat>=#1/28/2022# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

La Ràpita participa a la fira de creuers Seatrade Med a Lisboa

Aquest fòrum és una gran oportunitat per promoure l’activitat de creuers i donar major projecció internacional al territori

Etiquetes   turisme, sant carles de la rapita, montsia

Publicat el25/9/2018

La Ràpita participa a la fira de creuers Seatrade Med a Lisboa | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...


Aquesta passada setmana, La Ràpita, juntament amb Palamós (Baix Empordà) i Roses (Alt Empordà) ha participat, a través de l'empresa pública Ports de la Generalitat i altres institucions, a la fira Seatrade Cruise Med 2018, per donar a conèixer els serveis de les instal·lacions portuàries i l'oferta turística de les destinacions a les companyies de creuers, associacions, touroperadors i agents. La fira bianual Seatrade Cruise Med s'ha celebrat aquest any del 19 al 20 de setembre, a Lisboa (Portugal).

Aquest punt de trobada de la indústria de creuers ha comptat amb la presència del gerent de Ports de la Generalitat, Joan Pere Gómez Comes, l'alcalde de la Ràpita, Josep Caparrós, i el regidor de Turisme de l'Ajuntament de Roses, Fèlix Llorens, entre altres directius i tècnics representants de Ports de la Generalitat, dels Ajuntaments de Palamós, Roses i la Ràpita i del Patronat de Turisme Costa Brava-Girona, també presents en les tasques de promoció a la fira Seatrade Cruise Med. La Generalitat i les institucions locals s'han compromès a refermar i treballar pel creixement de l'activitat creuerística a la Costa Brava i a les Terres de l'Ebre.

L'acció comercial de les instal·lacions portuàries de Palamós i Roses i la Ràpita i les seves respectives destinacions es fa a través de Costa Brava Cruise Ports i Delta Ebre Port. Dos marques, fruit d'acords institucionals, que responen a la demanda de les companyies de creuers que busquen la sinergia entre port i destinació, per facilitar en conjunt uns serveis i una oferta del territori als turistes de creuer. Així, les institucions compromeses en treballar pel creixement de l'activitat creuerística a la costa catalana són les següents: Ports de la Generalitat; els ajuntaments de Palamós, Roses i la Ràpita; els Patronats de Turisme Costa Brava-Girona i Terres de l'Ebre; i les Cambres de Comerç de Girona, Palamós i Tortosa.

L'alcalde de la Ràpita, Josep Caparrós, es referia a la destinació Terres de l'Ebre i la marca, assenyalant que “les quatre institucions que conformem Delta Ebre Port fem els esforços necessaris per seguir treballant per aconseguir escales de creuers en el nostre port”. Caparrós va afegir que l'objectiu de la participar a la Seatrade Med ha estat la de “contactar amb les empreses que tenen vaixells que poden accedir al port de la Ràpita, conscients de les limitacions que imposa el calat que tenim, per tal que coneguin les possibilitats del port i les singularitats del nostre destí dins la Reserva de la Biosfera i en un entorn referent com és el delta de l'Ebre”.

El gerent de Ports, Joan Pere Gómez, posava en valor “els esforços, la col·laboració i l'entusiasme que emmarquen la promoció de les nostres marques a la fira europea més important de creuers per continuar posicionant-nos internacionalment”.Venda online productes de la Terra


Fotos LaRapita.cat