Hotel Restaurant La FÓbrica de Solfa. Beseit. Una cuina moderna i atrevida basada en la tradiciˇ

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#1/28/2022#) AND (caducitat>=#1/28/2022# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

La RÓpita celebra la I Festa de la Sega al Centre d'Interpretaciˇ del Cultiu de l'Arr˛s

TindrÓ lloc el dissabte 8 de setembre, organitzada per la Fundaciˇ Plegadis amb colĚlaboraciˇ de lĺAjuntament de La RÓpita i la Cambra Arrossera del MontsiÓ

Etiquetes   turisme, arros, sant carles de la rapita, montsia

Publicat el4/9/2018

La RÓpita celebra la I Festa de la Sega al Centre d’Interpretaciˇ del Cultiu de l’Arr˛s | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...


La RÓpita acollirÓ aquest proper dissabte 8 de setembre la primera Festa de la Sega al Centre d'Interpretaciˇ del Cultiu de l'Arr˛s de la Fundaciˇ Plegadis, entitat organitzadora amb el suport de l'Ajuntament rapitenc i la Cambra Arrossera del MontsiÓ. Es tracta d'una activitat molt arrelada al territori, que pretÚn rememorar la metodologia tradicional de la sega de l'arr˛s, tÝpica del Delta de l'Ebre.

La primera Festa de la Sega de l'Arr˛s de La RÓpita s'iniciarÓ a partir de les 9 del matÝ, d'aquest dissabte 8 de setembre, i s'allargarÓ fins a les 13.30 hores. L'esdeveniment Ús obert a tothom i a tot tipus de p˙blic, tot i que estÓ molt focalitzat en les activitats l˙diques en famÝlia.

La jornada oferirÓ un gran ventall d'activitats, aixÝ com una primera part experimental basada en la sega de l'arr˛s, al voltant de la Fundaciˇ Plegadis, i una segona part d'activitats ambientals, tals com l'anellament cientÝfic d'ocells, seguiment de les tortugues d'estany alliberades durant la I Festa de la Plantada de l'Arr˛s, observaciˇ de les ôMifesö i, tambÚ, la prÓctica de jocs tradicionals.

Tota la celebraciˇ d'aquesta primera Festa de la Sega de l'Arr˛s es viurÓ al Centre d'Interpretaciˇ del Cultiu de l'Arr˛s, un espai creat per part de la Fundaciˇ Plegadis, amb el ferm objectiu de vetllar per una preservaciˇ adequada d'aquesta tasca agr˛noma, tan vinculada al territori, fomentar la seva prÓctica tradicional, coneixements i divulgaciˇ cultural.

L'entrada Ús gratu´ta per a tothom i podeu confirmar la vostra assistŔncia a travÚs de l'esdeveniment creat al Facebook oficial de la Fundaciˇ Plegadis.


La RÓpita celebra la I Festa de la Sega al Centre d’Interpretaciˇ del Cultiu de l’Arr˛s | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...