Tivissa, muntanyes d´història

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#1/28/2022#) AND (caducitat>=#1/28/2022# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

La Ràpita atreu 7.000 visitants en la tercera edició del Food&Fashion

La pluja de divendres va obligar a la organització a cancel·lar el primer dia. L’increment de l’espai disponible i també de l’oferta de moda, gastronòmica i infantil, lligat a l’atractiu cartell musical, han consolidat l’èxit en la tercera edició

Etiquetes   turisme, la rapita

Publicat el21/8/2018

La Ràpita atreu 7.000 visitants en la tercera edició del Food&Fashion | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...


Set mil entrades venudes, malgrat haver hagut de retallar un dia degut a la pluja, en la tercera edició del Food&Fashion celebrada aquest cap de setmana a la Ràpita. L'oferta gastronòmica, comercial, infantil i musical ha seduït un cop més el públic i l'organització fa una valoració positiva de l'esdeveniment, que malgrat la seua curta trajectòria es consolida com un dels referents en aquest tipus d'oferta lúdica al sud de Catalunya.

La pluja de divendres va obligar a la organització a cancel·lar el primer dia. Tot i aquesta incidència, que va deixar els aparells elèctrics inutilitzats, la tercera edició del Food&Fashion s'ha celebrat dissabte i diumenge amb gran afluència de visitants. “Es tracta d'una proposta que atén a la perfecció totes les necessitats d'oci que pot tenir una família per passar una tarda i nit d'agost fantàstica i que, a més a més, es fa en un marc únic i permet gaudir de la Ràpita com a municipi que és i vol consolidar-se com a pol d'atracció turística al territori”, afirma l'alcalde, Josep Caparrós.

Enguany, l'esdeveniment ha augmentat l'oferta d'oci en tots els seus vessants i ha augmentat també l'espai, ja que el festival ha passat de sis mil a 15 mil metres quadrats ocupats a l'esplanada de la Marina, on s'han reunit una trentena d'expositors de molts punts diferents de Catalunya i també del nord del País Valencià, així com una vintena de Food Trucks que han ofert una variadíssima oferta gastronòmica.

La part musical de dissabte va tenir un punt ebrenc amb el cantautor de Miravet Èric Vinaixa, i Cesk Freixas, que compta ja amb una llarga trajectòria musical i diversos premis Enderrock. I ahir diumenge, l'islandès Halldor Mar, que actualment presenta el programa Katalonski a TV3, va oferit un concert a l'escenari del F&F amb gran assistència de públic.

Per la resposta de visitants i també pels índex de vendes, l'organització valora “molt positivament aquesta nova edició perquè malgrat les condicions meteorològiques adverses que van fer retallar un dia el Food&Fashion, l'afluència de visitants s'ha mantingut respecte a l'anterior edició i les vendes han crescut, atenent també a l'increment de l'oferta”, segons ha explicat Toni Subirana, responsable de l'empresa organitzadora SIE SB.

Els organitzadors ja comencen a treballar per a la propera edició, que tindrà lloc d'aquí a un any.


La Ràpita atreu 7.000 visitants en la tercera edició del Food&Fashion | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...


Fotos Ajuntament de La Ràpita