butlletÝ EbreActiu

CAT | ES


La RÓpita acollirÓ la primera cursa d’orientaciˇ Rogaine Serra del MontsiÓ

Aquesta novedosa prova, organitzada pel Centre Excursionista La Foradada amb la colĚlaboraciˇ de la regidoria dĺEsports de lĺAjuntament de La RÓpita ,es durÓ a terme el pr˛xim 5 de marš, coincidint amb el IXŔ Canicr˛s de La RÓpita i la Cursa Infantil

Etiquetes   rogaine, curses orientacio, sant carles de la rapita, montsia

Publicat el23/2/2017

La RÓpita acollirÓ la primera cursa d’orientaciˇ Rogaine Serra del MontsiÓ  | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ... Presentaciˇ aquest matÝ de la primera Rogaine Serra del MontsiÓ


Els corredors hauran de participar en equips de 2 a 5 persones aconseguint el mÓxim de punts en un temps lÝmit de tres hores. Aquesta novedosa prova es durÓ a terme coincidint amb el IXŔ Canicr˛s de La RÓpita i la Cursa Infantil. La regidora d'Esports, └ngela RevertÚ, l'encarregat de la I Rogaine Serra del MontsiÓ, Albert RevertÚ, i el director de cursa, Joan Zaragoza, han presentat aquest dimecres les proves en una roda de premsa.

La I Rogaine Serra del MontsiÓ substitueix enguany l'habitual prova del Circuit de Curses de Muntanya. ôEl calendari del Circuit estava molt atape´t, i algunes curses vam decidir descansar enguany, i en el nostre cas, vam veure adient proposar una competiciˇ molt novedosa a les nostres terres, ˙nic a la zona per les seves caracterÝstiques, i que guanya adeptes arreu del mˇn, com Ús una cursa d'orientaciˇ per muntanyaö, ha explicat Joan Zaragoza.

Els participants, que competeixen en equips, disposaran d'un mapa que se'ls entregarÓ 15 minuts abans de la sortida, on apareixen marcades les 30 fites que l'organitzaciˇ distribuirÓ per un territori d'uns 10 quil˛metres quadrats a la Serra del MontsiÓ. Les fites, tal com quedarÓ senyalitzat al mapa, tenen diferents puntuacions ľentre 3 i 9 punts-, en funciˇ de la dificultat tŔcnica i distÓncia per arribar-hi. ôEn el cas de les curses d'orientaciˇ Ús molt important l'estratŔgia que tingui cada equip, i no nomÚs importa la velocitat, i a mÚs sˇn molt adaptables a tot tipus de p˙blic, de manera que la condiciˇ fÝsica no Ús el factor determinant que et pugui excloure de la provaö.

La Rogaine comenšarÓ a les 10 del matÝ i els equips interessats a participar-hi tenen fins al proper diumenge 26 de febrer per inscriure's. De moment, hi ha mÚs d'una vintena d'equips inscrits, amb mig centenar de participants. Les inscripcions per al Canicr˛s, acaben el 2 de marš, i per participar a la Cursa infantil hi ha temps fins al mateix dia. Podeu trobar mÚs informaciˇ de la cursa d'orientaciˇ al web rogaineserramontsia.blogspot.com.es i al Facebook Rogaine Serra del MontsiÓ.

comparteix-ho