Festa del Mercat a la Plaça. Amposta, del 16 al 19 de maig 2024

CAT | ES


La quarta edició de la Ultra Trail Estels del Sud es disputarà el 12 i 13 de maig al Massís dels Ports

La cursa, que s’ha presentat aquest matí a Tortosa, serà puntuable per a la 7a Copa Catalana de Curses d’Ultraresistència i atorgarà els títols del Campionat de Catalunya de l’especialitat

Etiquetes   esports, ultres, tortosa, massis ports, terres ebre

Publicat el7/3/2018

La quarta edició de la Ultra Trail Estels del Sud es disputarà el 12 i 13 de maig al Massís dels Ports | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ... Participants de l'edició 2017 de la Ultra Estels del Sud


La Delegació del Govern a les Terres de l'Ebre, al Palau Abària de Tortosa ha estat avui l'escenari de la presentació de la quarta edició de la Ultra Trail Estels del Sud. L'acte de presentació de la cursa, que es disputarà del 12 al 13 de maig al Massís dels Ports, ha estat presidit per la representant territorial d'Esports a les Terres de l'Ebre, Cinta Espuny, l'alcalde d'Arnes, Joaquim Miralles i el director general de Kebo Events, Jordi Pallarès.

La quarta edició de la prova serà puntuable per a la 7ª Copa Catalana de Curses d'Ultraresistència i atorgarà els títols del Campionat de Catalunya de l'especialitat. Per la seva banda, la Half Trail puntuarà també per a la Copa Catalana de la distància. A més, la cursa continua sent una de les proves classificatòries per a la Ultra Trail® del Mont-blanc.

En la seva intervenció, Cinta Espuny ha explicat que “el nostre objectiu és el de promocionar el territori amb l'esport com a vincle i amb la Ultra Estels del Sud s'està aconseguint a tots els nivells. La puntuabiltat de la prova per a diferents campionats, l'excel·lent promoció del territori i la ruta dels Estels del Sud i els creixement de les inscripcions, mostren que s'està fent un bon treball i n'estem molt orgullosos i agraïts tant als organitzadors com als voluntaris que formen part de l'estructura d'aquesta cita emblemàtica”.

Joaquim Miralles ha afegit: “per a Arnes aquesta és una activitat molt important que té un retorn molt positiu a tots els nivells i a més, implica a tots els nostres veïns. Estem molt orgullosos d'acollir el centre d'operacions de la prova i de la feina feta any rere any. A més, aquest sentiment no és nomé nostre, sinó de totes les localitats per on passa la cursa”.

Per la seva banda, el responsable de Kebo Events, promotor i organitzador de la cursa ha destacat: “la mostra més clara de la consolidació de la Estels del Sud des del punt de vista esportiu és que és la cursa que atorgarà els títols del Campionat de Catalunya i puntua també per a la Copa Catalana a banda de donar punts de la Ultra Trail® del Mont-blanc. Aquest fet, afegit a l'impacte econòmic i de difusió positiu que té al territori, ens fa estar satisfets de la feina feta i ens encoratja a seguir creixent.”

En aquesta quarta edició, la Ultra Trail Estels del Sud mantindrà el seu recorregut després de la bona acceptació que van tenir les modificacions introduïdes ja fa dues temporades. Això significa que la localitat d'Arnes es mantindrà com a centre neuràlgic de la cursa i el cim de Caro continuarà sent un dels referents del seu traçat. També mantenen el seu recorregut la Half Trail i la Mitja Marató de Muntanya que també sortirà d'Arnes i arribarà Beseit en la seva tercera edició.


La quarta edició de la Ultra Trail Estels del Sud es disputarà el 12 i 13 de maig al Massís dels Ports | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ... La presentació s'ha fet aquest matí a Tortosa

comparteix-ho