Autocaravanes Delta. La millor manera de viatjar amb autocaravana partint des del Delta de l’Ebre

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#7/3/2022#) AND (caducitat>=#7/3/2022# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

La Policia Local d'Ulldecona rescata un ciclista perdut al Montsià

El ciclista va ser localitzat al barranc del Pare Pasqual. La Policia Local d’Ulldecona demana a tothom prudència a l’hora d’endinsar-se a la muntanya

Etiquetes   natura patrimoni, ulldecona, serra montsia, btt

Publicat el18/6/2018

La Policia Local d’Ulldecona rescata un ciclista perdut al Montsià | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre... Plafons indicatius a la Serra de Montsià

Agents de la Policia Local d'Ulldecona van rebre dijous al vespre una trucada d'un ciclista que, de ruta per la Serralada del Montsià, s'havia desorientat i no podia sortir del lloc on es trobava. Aquest va poder enviar-los la seva localització a través del telèfon i, els agents de la Policia, després d'una llarga caminata i en contacte amb Mossos d'Esquadra, van poder veure que el ciclista estava enmig del barranc del Pare Pasqual en un indret de molta vegetació. Finalment van optar per pujar fins a la Torreta, el punt més elevat del Montsià, a 763 metres i, des d'allí, anar indicant-li la sortida del barranc fins que van poder reunir-se amb ell vora la una de la matinada.

Davant la campanya d'estiu i el progressiu augment d'excursionistes i ciclistes a la Serralada del Montsià, la Policia Local d'Ulldecona demana a tothom prudència a l'hora d'endinsar-se a la muntanya, atès que els darrers mesos ha pujat també el nombre d'actuacions i rescats que han hagut de fer els cossos de seguretat i emergència.

Abans de sortir a la muntanya, hem d'equipar-nos adequadament, amb material, roba i calçat fort, transpirable i impermeable. També es recomana, informar-se de les condicions meteorològiques i de la seva possible evolució al llarg del dia, millor no sortir si saps que plourà. És imprescindible planificar el recorregut i anar acompanyat o comunicar a algú on aniràs.

Durant l'estada a la muntanya és millor anar acompanyat i portar algun dispositiu de localització, així com també portar sempre damunt aigua i alguns aliments. En cas d'accident, cal avisar els serveis d'emergències a través del 112.


La Policia Local d’Ulldecona rescata un ciclista perdut al Montsià | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre... La Torreta, el punt més alt de la Serra de Montsià


Càmping Ampolla Playa. Relax i diversió al Delta de l’Ebre

Font Ajuntament d'Ulldecona

Fotos EbreActiu