Parc Esportiu Vies Altes. Porrera

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#1/24/2022#) AND (caducitat>=#1/24/2022# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

La Fundació Plegadis allibera tres polls de mifa criats en captivitat

L’acció, que s’ha fet en el marc del Projecte Mifa, ha permès alliberar 3 polls d’òliba comuna al Delta de l’Ebre

Etiquetes   natura patrimoni, ornitologia, delta ebre, la rapita

Publicat el8/8/2018

La Fundació Plegadis allibera tres polls de mifa criats en captivitat | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre... Dos dels tres exemplars joves de mifes


Un cop completada tota la fase de creixement dels polls d'òliba comuna (Tyto alba), l'Aula d'Educació Ambiental de la Fundació Plegadis (Sant Carles de la Ràpita), ha realitzat el primer alliberament al Delta de l'Ebre.

L'acció, que s'ha fet en el marc del Projecte Mifa, ha permès alliberar 3 polls que, un cop assolit un grau suficient de desenvolupament, podran seguir el seu camí de manera independent, caçant rates i ratolins per l’entorn natural del Delta. En les imatges es pot observar l’abans i el després de la seva evolució.


L'Aula Plegadis

L'Aula d'Educació Ambiental de la Fundació Plegadis es un espai formatiu centrat en el medi ambient, però dirigit i aplicat a tot tipus d'àmbits, inclosos els anteriors, com la mar i l'ornitologia. No obstant això, aquest projecte se sustenta principalment en l'organització i realització d'activitats dirigides a tota la ciutadania per tal de sensibilitzar i conscienciar a tothom de la importància de cuidar i respectar el medi ambient i la biodiversitat.

El professionals de l'Aula organitzen tallers i activitats dinàmiques, sempre respectuoses amb el medi ambient. Les temàtiques són diferents i variades, afavorint així la pluralitat disciplinària i vetllant pels interessos de tothom.

L'objectiu d'aquest projecte és que el missatge de tots els valors que giren entorn de l'Educació Ambiental arribin al conjunt de la societat amb un programa complet d'activitats i accions.Font i foto Fundació Plegadis