Trans Terra Alta. Rutes en btt per la Terra Alta

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#8/12/2022#) AND (caducitat>=#8/12/2022# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

La Finca de Bombita acollirà una nova edició de la Festa de la Sega de Deltebre

Cinc establiments del municipi oferiran els plats típics del Delta de l’Ebre per tal que els visitants puguin gaudir de la restauració de Deltebre a la mateixa finca

Etiquetes   turisme, deltebre, delta ebre

Publicat el3/9/2018

La Finca de Bombita acollirà una nova edició de la Festa de la Sega de Deltebre | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...


Aquest proper cap de setmana, 8 i 9 de setembre, la Finca Bombita acollirà la Festa de la Sega de Deltebre, amb la novetat d'incorporar la 7a trobada de grups de Ball de Jota que s'organitza conjuntament entre l'Ajuntament de Deltebre i la Colla Sardanista i de Jotes del municipi, i que aplegarà a 7 colles diferents.

Serà diumenge quan es realitzaran totes aquelles activitats que mostraran l'essència històrica del Delta de l'Ebre. Així, i més enllà de la demostració de la sega tradicional, també es realitzaran durant tota la jornada activitats com ara el mercat tradicional, els jocs tradicionals, la representació d'un sainet, l'exposició de motos clàssiques, la construcció d'una garbera, un concurs de paelles, un torneig de Lluita “Bac” i, evidentment, la cantada i ballada popular de jotes.

Al mateix temps, el fet de realitzar aquesta festa en un entorn únic com és el cas de la Finca de Bombita, també ofereix als visitants la possibilitat de passejar amb barques de perxar o bé visitar la finca amb carro i cavall.

Durant el diumenge hi haurà cinc establiments del municipi que oferiran els plats típics del Delta de l'Ebre per tal que els visitants puguin gaudir de la restauració de Deltebre a la mateixa Finca de Bombita. De fet, el servei s'iniciarà a primera hora del matí amb un esmorzar típic del Delta.

Les Festes de l'Arròs compten amb la col·laboració de més de deu entitats del municipi: Colla Sardanista i de Jotes de Deltebre, l'Associació 3 Tombs, la Societat de Caçadors de Sant Miquel, l'Associació de Dones de La Cava, l'Associació de Dones de Deltebre, l'Associació de Motors Clàssics, la Companyia Delta Teatre, Fecotur i l'Associació de Karate Kushinkai. En aquest sentit, l'alcalde de Deltebre, Lluís Soler, ha volgut agrair “la implicació de totes les entitats participants atès que sense la seva tasca seria impossible seguir realitzant una de les festes referents del territori”.Ca l’Àngels Restaurant a Prat de Comte. Menú diari i cap de setmana