Camí Ignasià. Nou camí en btt. Loyola - Manresa

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#8/19/2022#) AND (caducitat>=#8/19/2022# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

La Diputació impulsa la promoció internacional de la DO Terra Alta

Amb motiu de la celebració del concurs internacional Grenaches du Monde, la Diputació de Tarragona aportarà 100.000 euros per impulsar la promoció internacional de la comarca com a referent en la producció de vins

Etiquetes   gastronomia, enologia, terra alta

Publicat el26/2/2018

La Diputació impulsa la promoció internacional de la DO Terra Alta | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ... Amb l’acord, la Diputació aporta 100.000 euros per impulsar la promoció internacional de la comarca


La Denominació d'Origen Terra Alta i la Diputació de Tarragona han signat un acord de col·laboració amb motiu de la celebració del concurs internacional Grenaches du Monde, que tindrà lloc a la Terra Alta el pròxim mes d'abril. A través d'aquest acord, la Diputació de Tarragona aporta 100.000 euros per impulsar la promoció internacional de la comarca com a referent en la producció de vins.

Divendres es va oficialitzar aquest acord en un acte celebrat al Palau Bofarull de Reus i presidit per Josep Poblet, president de la Diputació de Tarragona, Carles Luz, president del Consell Comarcal de la Terra Alta, i Joan Arrufí, president del Consell Regulador de la Denominació d'Origen Terra Alta.

El president de la Diputació de Tarragona, Josep Poblet, va destacar l'oportunitat que significa la celebració del concurs per reiterar “l'aposta de la Diputació pel desenvolupament de la regió en els àmbits econòmics que li són propis, com és el cas de la indústria vitivinícola”.

Presentació de la graella del concurs

L'acte va servir també per presentar la graella oficial del concurs, que tindrà lloc de l'11 al 15 d'abril, i que portarà als assistents en un viatge des de Barcelona com a capital d'un país vitivinícola fins a la Terra Atla, seu del Grenaches du Monde 2018.

L'agenda del concurs arrencarà dimecres 11 d'abril, data en què està prevista l'arribada dels participants a Barcelona. L'acte oficial de benvinguda tindrà lloc al restaurant Òpera Samfaina, al bell mig de les Rambles, un espai que uneix innovació i gastronomia amb la història i cultura catalanes, i que servirà com a escenari perquè les institucions celebrin l'arribada d'aquest concurs a Catalunya.

Després de passar per Tarragona, el jurat del concurs arribarà a la Terra Alta el divendres 13, primer dels dies dedicats quasi exclusivament al concurs. El matí de divendres se celebraran les primeres sessions de tastos de qualificació dels vins presentats al concurs, al Celler Cooperatiu de Gandesa. Els visitants que no formin part del jurat podran gaudir de la Terra Alta amb visites al poblat ibèric del Coll del Moro i la Catedral del Vi de Pinell de Brai.