Eports Ample de Banda i Internet

CAT | ES


La Cursa de les Cigonyes s'integra a la Lliga de Ponent

La prova, que arriba enguany a la cinquena edició, tindrà lloc el dissabte 12 de maig. L’endemà, la Reserva Natural de Sebes acollirà la 7a Festa de les Cigonyes

Etiquetes   activitats outdoor, curses muntanya, flix, ribera ebre, terres ebre

Publicat el16/4/2018

La Cursa de les Cigonyes s’integra a la Lliga de Ponent | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...


El passat dijous 12 d'abril, el Saló de Plens de l'Ajuntament de Flix va acollir la presentació de la cinquena edició de la Cursa de les Cigonyes de la Reserva Natural de Sebes, que tindrà lloc el dissabte 12 de maig a les 5 de la tarda.

Representants de la Reserva de Sebes i del Grup de Natura Freixe, organitzadors de l'esdeveniment, van fer-hi un repàs des dels inicis de la cursa fins a l'edició d'enguany que, com a novetat, està integrada a la Lliga de Ponent. Com a activitat paral·lela destaca una xerrada a càrrec del corredor de la Selecció Catalana de Curses per Muntanya, Just Sociats, que tindrà lloc el mateix dissabte a la sala d'actes de Ca Don Ventura de Flix. En aquestes mateixes de dependències i coincidint amb aquesta activitat, els inscrits a la Cursa tindran la possibilitat d'avançar-se a recollir el seu dorsal entre les 10:30 hores i les 12 hores. Ja a la tarda, al Mas del Director, centre d'informació de la Reserva de Sebes, els dorsals es podran recollir entre les 15.30 h i les 16.30 h.

La cursa es presenta en dos circuits, un de 5 quilòmetres i un altre de 10 quilòmetres i tots dos sortiran del Mas del Director, on es podrà accedir amb vehicle a l'aparcament habilitat al respecte just a la vora de la sortida. L'accés a la zona quedarà tancat a les 16:45 h.

En aquests moments ja es porten 176 inscrits de les 300 places disponibles. Els interessats poden formalitzar la inscripció a www.iter5.cat.

A l'acte de presentació també hi van intervenir l'alcalde de Flix, Marc Mur i el regidor d'esports, Albert Mani, que van voler destacar el paper dinamitzador de la Reserva de Sebes i el Grup de Natura Freixe, amb iniciatives com la cursa, ja consolidada, que comporten una projecció arreu de la població de Flix.


Cursa solidària

D'altra banda, en l'àmbit d'implicació social de la cursa i gràcies al suport de La Caixa i del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre, s'endegarà un projecte per facilitar la inscripció i el desplaçament a joves esportistes estudiants de la Ribera d'Ebre i Terra Alta de famílies en risc d'exclusió social. A més, com en edicions anteriors, 1 euro de cada inscripció es destina a la capta solidària que es fa coincidint amb la Festa de les Cigonyes per adquirir productes d'higiene i alimentació infantil per a nadons de famílies amb dificultats econòmiques.

La Festa de les Cigonyes tindrà lloc l'endemà de la cursa, el diumenge dia 13 d'abril, i enguany ja arriba a la setzena edició. Per a més informació consulteu el web: www.sebes.cat


La Cursa de les Cigonyes s’integra a la Lliga de Ponent | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...suma’t al canal whatsapp d’EbreActiu

comparteix-ho