Jornades del Polp a Caduf i el Peix de Llotja. Benicarló, del 15 de setembre a l’1 de novembre 2023

CAT | ES


La 9a edició de la Cursa de la Serra de les Fites arriba el diumenge 3 d'abril

Després de l’aturada per la celebració de la Pasqua, el Circuit de Curses per Muntanya de les Terres de l’Ebre torna aquest diumenge a la Pobla de Massaluca amb la 9a edició de la Cursa de la Serra de les Fites, organitzada per l’Associació Esportiva Massaluca i amb la col·laboració de més de 100 voluntaris del municipi terraltí.

Publicat el31/3/2016

Després de l'aturada per la celebració de la Pasqua, el Circuit de Curses per Muntanya de les Terres de l'Ebre torna aquest diumenge a la Pobla de Massaluca amb la 9a edició de la Cursa de la Serra de les Fites, organitzada per l'Associació Esportiva Massaluca i amb la col·laboració de més de 100 voluntaris del municipi terraltí.

La cita, a la que es preveu més de 300 participants, es presenta amb tres propostes: la cursa llarga, de 21km i 800D+ i la cursa curta i la marxa, de 12 km i 400D+ i es disputarà en les categories Júnior, Sub-23, Sènior, Veterà, Màster i Absoluta. Han confirmat la participació a la cursa els dos líders actuals del Circuit, en Luisma Mas, del Club Patxanguerus d'Alforja i la Marta Paulino, d'Ultra-Runners Running Sports.

La Cooperativa Caterra és el lloc de concentració i des d'on es donarà la sortida: a les 9:30 h la cursa llarga i a les 9.45 h la curta i la marxa. Als corredors els espera un circuit per senders i camins plens de natura, d'història, de cultura i amb unes magnífiques vistes panoràmiques de l'Ebre i el Matarranya. Amb un terreny molt regular i un desnivell moderat, els corredors podran posar a prova la seva velocitat i marcar bons temps a les classificacions.

A tots els participants se'ls hi entregarà una samarreta tècnica de màniga llarga i la bossa del corredor, amb una ampolla exclusiva de vi DO Terra Alta de la Cooperativa Caterra. Entre els serveis previstos per l'organització hi haurà, entre altres, avituallaments, dutxes, guarda-roba i servei de massatges a càrrec de PH-Quirogel.

L'Associació Esportiva Massaluca enguany compta amb la col·laboració de l'empresa de material esportiu JOMA, que instal·larà un camp de futbol inflable de 12 metres per a què mentre es disputa la cursa, els xiquets i xiquetes que ho vulguin puguin fer un partidet de futbol.

En acabar la prova no faltarà l'esmorzar popular per als participants i el que ja s'ha convertit en tret característic de la Cursa de la Pobla de Massaluca, la degustació de cócs i altres pastes tradicionals que elaboren les dones del poble.


La 9a edició de la Cursa de la Serra de les Fites arriba el diumenge 3 d’abril  | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...