Ulldecona, un passeig per la història

CAT | ES


La 5k nocturna inaugura el Circuit de Curses Populars de Benicarló

Ja està tot a punt per a la quarta edició de la cursa 5K nocturna que tindrà lloc el pròxim dissabte 8 de setembre, amb un circuit ràpid, urbà i molt atractiu que recorrerà els principals carrers de la ciutat

Etiquetes   esports, running, benciarlo, benicarlo, baix maestrat

Publicat el29/8/2018

La 5k nocturna inaugura el Circuit de Curses Populars de Benicarló | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...El regidor d'Esports de l'Ajuntament de Benicarló (Baix Maestrat), Carlos Flos, la presidenta d'AFIVINA, Pilar Bayarri i el representant de l'empresa H&J Fitness, Jesús Beltrán, han presentat la Cursa 5k nocturna que inaugurarà el V Circuit de Curses Populars el pròxim dissabte 8 de setembre. En la jornada del dissabte els menors també podran participar en proves corresponents a la seua edat, possibilitat que segons ha reconegut el mateix Flos, «és una manera d'apropar l'esport a totes les edats».

La jornada esportiva del dissabte 8 de setembre començarà a les 19.30 hores amb les curses de categories inferiors; a les 19.30 hores, la prova de multiesport i categoria benjamí (600 metres); a les 19.45 la prova aleví i infantil (1.700 metres) i a les 20.30 hores la prova del 5k.

La 5k, coordinada per l'Associació de Fibromiàlgia, fatiga crònica i reumatologia del Baix Maestrat (AFIVINA) amb el suport de la Regidoria d'Esports, recorrerà un circuit urbà amb sortida i arribada a la Plaça de la Constitució, en un trajecte que passarà pel Passeig Marítim, avinguda del Marqués de Benicarló i la zona portuària com a punt més allunyat, entre d'altres. A més, amb l'objectiu de cuidar al corredor, s'habilitarà una zona d'avituallament.

Per la seua part, el representant de l'empresa H&J Fitness, Jesús Beltrán ha animat els corredors «a formalitzar la inscripció al més prompte possible».Els punts per a inscriure's de manera anticipada són els establiments Evasión Sport, Decathlon Vinaròs i la Piscina Municipal de Benicarló, a més de poder fer-ho a través d'Internet en la pàgina www.hj-crono.es, fins al 7 de setembre a les 14.00h. La recollida de les dorsals, xips i bosses per als corredors s'han previst per al mateix dia 8 de setembre a partir de les 17.00 hores als baixos de la Cambra Agrària.

A més de per a la 5k, també estan obertes les inscripcions per al conjunt de totes les proves que integren el Circuit de Curses Populars. El preu de la inscripció és de 60 euros per a les sis curses que l'integren. En cas de participar només a la 5k, els preus són de 7 euros per als adults i 3 euros per als participants de les categories menors.Hostal-Restaurant Ca L’Àngels. Prat de Comte. Terra Alta