Buda & Bike 2024, l’illa de Buda a cop de pedal. 13 i 14 de juliol, el 3, 4, 17, 18 i 31 d’agost i l’1 de setembre

CAT | ES


La II Nit de l'Extraverge a Móra la Nova

Vicent Guimerà serà el xef que cuinarà les tapes de degustació de la II Nit de l’Extraverge, una experiència gastronòmica que serà el preàmbul de la Fira Intercomarcal de l’Oli 2018

Etiquetes   gastronomia, mora la nova, nit extraverge

Publicat el19/1/2018

La Fira Intercomarcal de l'Oli de Móra la Nova ja ho té tot a punt per posar en marxa un certamen que s'allargarà durant tot el cap de setmana del 27 i 28 de gener. Amb la finalitat de facilitar el coneixement dels excel·lents olis que es produeixen als pobles de la Ribera d'Ebre, la Terra Alta i el Priorat, la FIO oferirà ‘La II Nit de l'Extraverge', una experiència gastronòmica i sensorial. De la mà del director d'un dels tres restaurants ebrencs que compta amb una estrella Michelin, el xef Vicent Guimerà, del Restaurant l'Antic Molí d'Ulldecona i a través d'un menú de tapes i plats, els participants al sopar podran degustar la seva fabulosa cuina maridada amb els olis monovarietals més intensos, aromàtics i personals.

La II Nit de l'Extraverge, que compta amb el suport del Club OliTast, se celebrarà, com a preàmbul de la FIO, el proper divendres 26 de gener a les 21,30 h a la Cooperativa Agrària moranovenca. El sopar té un preu de 40 € per persona i consta d'un menú de 20 tapes degustació maridades amb olis varietals. Les inscripcions estan obertes fins al dimecres 24 de gener (places limitades) a les Oficines de l'Ajuntament o en aquest enllaç.


La II Nit de l’Extraverge a Móra la Nova | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...

comparteix-ho