Vicent Guimerà serà el xef que cuinarà les tapes de degustació de la II Nit de l’Extraverge, una experiència gastronòmica que serà el preàmbul de la Fira Intercomarcal de l’Oli 2018
Etiquetes gastronomia, mora la nova, nit extraverge
Publicat el19/1/2018
La Fira Intercomarcal de l'Oli de Móra la Nova ja ho té tot a punt per posar en marxa un certamen que s'allargarà durant tot el cap de setmana del 27 i 28 de gener. Amb la finalitat de facilitar el coneixement dels excel·lents olis que es produeixen als pobles de la Ribera d'Ebre, la Terra Alta i el Priorat, la FIO oferirà ‘La II Nit de l'Extraverge', una experiència gastronòmica i sensorial. De la mà del director d'un dels tres restaurants ebrencs que compta amb una estrella Michelin, el xef Vicent Guimerà, del Restaurant l'Antic Molí d'Ulldecona i a través d'un menú de tapes i plats, els participants al sopar podran degustar la seva fabulosa cuina maridada amb els olis monovarietals més intensos, aromàtics i personals.
La II Nit de l'Extraverge, que compta amb el suport del Club OliTast, se celebrarà, com a preàmbul de la FIO, el proper divendres 26 de gener a les 21,30 h a la Cooperativa Agrària moranovenca. El sopar té un preu de 40 € per persona i consta d'un menú de 20 tapes degustació maridades amb olis varietals. Les inscripcions estan obertes fins al dimecres 24 de gener (places limitades) a les Oficines de l'Ajuntament o en aquest enllaç.
EbreActiu.cat
Què és EbreActiu.cat
Contactar
Publicitat
Butlletí electrònic d'EbreActiu
Informació i avís legal
Política de cookies
Selecció d'enllaços: