Venda online productes de la Terra

CAT | ES


La II Fira Actiu Natura creix positivament

El nombre de visitants augmenta respecte a l’any anterior

Etiquetes   esports, ribera ebre, mora la nova

Publicat el7/3/2018

La II Fira Actiu Natura creix positivament | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ... La II Fira Actiu Natura creix positivament


Més de 2.000 persones, xifra superior respecte a l'any passat, han visitat aquest cap de setmana la II Fira Actiu Natura, al Pavelló Firal 1 d'Octubre. En general, la vintena d'empreses i associacions de la Ribera d'Ebre, la Terra Alta i el Priorat amb expositor a la fira han fet una valoració bastant positiva de l'edició d'enguany.

Entre les activitats dutes a terme, la I Cursa El Caspolino ha estat la que ha comptat amb més afluència de participants, més de 170 corredors. Tot un èxit, si es té en compte que es tracta de la primera vegada que es realitza aquesta cursa. L'altra activitat estrella ha estat les rutes guiades pel casc antic de la població, amb més de cinquanta participants. També cal destacar l'èxit del rocòdrom instal·lat dins el pavelló.

De cara a l'any que ve, el regidor d'esports, Jesús Álvarez, assegura que s'apostarà per fer més activitats, sobretot el dissabte per la tarda. Encara s'està en procés d'anàlisi i valoració, però Álvarez ha revelat que es podria apostar per una proposta gastronòmica lligada amb el turisme en la propera edició de la fira.

Creada fa un any, la Fira Actiu Natura té com a objectius potenciar i diversificar la tradició firal de Móra la Nova i cercar nous actius econòmics sostenibles a curt i mitjà termini promovent el lleure actiu.


La II Fira Actiu Natura creix positivament | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ... Més de 170 participants a la primera edició de la Cursa El Caspolino

comparteix-ho