Buda & Bike 2024, l’illa de Buda a cop de pedal. 13 i 14 de juliol, el 3, 4, 17, 18 i 31 d’agost i l’1 de setembre

CAT | ES


La 17a Caminada Popular recorrerà l'antic camí de la Palma d'Ebre a Flix

Serà aquest diumenge 22 d’abril. La distància del trajecte és de 16 quilòmetres, tot i que n’hi haurà un de 8 quilòmetres per tal de facilitar la participació de tothom. El termini d’inscripció finalitza el 19 d’abril

Etiquetes   esports, caminada, flix, palma ebre, ribera ebre

Publicat el18/4/2018

La 17a Caminada Popular recorrerà l’antic camí de la Palma d’Ebre a Flix | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...


Aquest proper diumenge 22 d’abril tindrà lloc la 17a Caminada Popular de Flix, que en aquesta nova edició de la caminada està organitzada conjuntament pels ajuntaments de la Palma d’Ebre i Flix. La caminada recorrerà l’antic camí que unia les dos poblacions veïnes, un trajecte de 16 quilòmetres, tot i que també s’ha preparat un recorregut de 8 quilòmetres, per facilitar la participació de tothom.

Des de Flix, de la parada de la Costa del Graner se sortirà amb autocar a les 8:40 h fins a la plaça Catalunya de la Palma d’Ebre, on començarà la caminada. Hi haurà un tram de 8 quilòmetres fins al Mas de les Carrasques, on s’efectuarà una aturada i s’esmorzarà. Qui vulgui acabar la caminada en aquest punt, disposarà de l’autocar per tornar a Flix; la resta de participants podran continuar els 8 quilòmetres restants fins al pas de barca de Flix. En acabar, hi haurà servei d’autocar de Flix a la Palma d’Ebre.

Els interessats en participar tenen temps d’inscriure’s als ajuntaments dels dos municipis fins demà dijous 19 d’abril. El preu de la inscripció és de 5 euros, amb obsequi per als primers 100 inscrits. Les places d’autocar són limitades.

comparteix-ho